BIVŠA VODITELJKA JE SUPRUGA TRAGIČNO STRADALOG BRANKA GOGIĆA Ljajićev blizak saradnik iza sebe ostavio dvoje dece

Branko Gogić, predsednik Izvršnog odbora SDPS-a, stradao je u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila kod Ražnja, u kojoj je teže povređen Rasim Ljajić.

Gogić je u trenutku nesreće upravljao vozilom. Branko je bio i direktor JP Emisione tehnike i i veze. On je bio blizak saradnik Ljajiću, a bio je i suprug bivše voditeljke i urednice RTS-a Nade Gogić.

 

Nada je svojevremeno bila prepoznatljivo TV lice RTS. Vodila je "Oko magazin", "Četvrtkom u 9", "Jutarnji dnevnik"...

*FOTO: M.MITROVIĆ / RAS SRBIJA

Branko Gogić je iza sebe, osim neutešne supruge, ostavio i dvoje dece.

Rođen je 15. aprila 1977. u Smederevu. U Beogradu je diplomirao ekonomiju a zatim završio i master studije na smeru “Ekonomska diplomatija”. Od marta 1999. godine zaposlen je u Ministarstvu spoljnih poslova gde je radio u Direkciji za imovinsko pravne i finansijske poslove ministarstva, a zatim u generalnim konzulatima i ambasadama Republike Srbije u Rijeci, Zagrebu i Beču.

SJAJNA VEST Državljani Srbije će u ovu državu ulaziti samo sa ličnom kartom

Od januara 2009. godine radi u Diplomatskom protokolu. Kao konsultant, radio je na mnogobrojnim projektima širom Srbije. Član je SDP-a od njenog osnivanja, 2009. godine. Narodni poslanik u sazivu od 2012. do 2014. godine. Godinu dana je radio kao koordinator SDP Srbije nakon čega je izabran na mesto predsednika Izvršnog odbora.

Share this article