Dirljivo i emotivno: Majka Siniše Mihajlovića otputovala u Rim, oduševićete se kad vidite koga drži u svom naručju (FOTO)

Virdžinija Mihajlović, ćerka slavnog Siniše Mihajlovića, mnogo je želela da njena baka Viktorija dođe iz Novog Sada, te svoje oduševljenje njenim dolaskom nije krila, a i mala Violante je bila veoma srečna zbog toga, jer je prabaka tu kod nje, te je sada sve lepše i lakše.

„Stigla je Baba!“, stoji u objavi Virdžinije na Instagramu, ona ovu radosnu vest nije krila, nego je otkrila ko se najviše obradovao susretu. U pitanju je devojčica, koja je svoj prvi rođendan proslavila krajem oktobra.

U njihovom životu je trenutno težak period, jer svi u porodici Siniše Mihajlovića pokušavaju da savladaju bol nakon njegovog preranog odlaska, a jedni drugima su najveća uteha.

 

Ipak, najteže je njegovoj majci, međutim sada su tu njena snaja, kao i unuci i praunuka, koja veoma mnogo podseća na slavnog fudbalera. I Siniša je bio mnogo vezan za svoju majku, pa je najstarijoj ćerki dao ime po njoj, Viktorija, što u prevodu znači „pobednica“.

(Izvor: hellomagazin.rs)

Share this article