LEKAR ČUO DA GA ŽENA VARA SA KOLEGOM? Prijateljica otkriva nove detalje: Svakim danom bio sve gori

Slučaj porodičnog nasilja, koji je uzdrmao javnost budući da je reč o poznatom beogradskom hirurgu sa VMA, osumnjičenom da je u sredu u porodičnom stanu u Zemunu brutalno pretukao suprugu, polako se rasvetljava.

Dok policija istražuje sve detalje isplivavaju jezivi detalji. Prijateljica pretučene žene je u suzama za medije ispričala da još ne može da poveruje šta je snašlo ovu porodicu. Sumnja, kako kaže za Srpski telegraf, da je razlog brutalnog iživljavanja nad njenom drugaricom bolesna ljubomora.

   

- Nismo se videle izvestan period, ali ono što znam i što mi je pričala ranije jeste da su imali skladan odnos koji traje već godinama. Kao i u svakom braku postojali su problemi, ali su ih uvek mirno rešavali bez nekih većih konflikata. Ovaj put, kako sam čula, umislio je da ga vara s kolegom i tada je počeo sa mučkim batinama i iživljavanjem nad njom. Pokušavala je da mu objasni da to nije istina, ali u njega kao da je ušao neki đavo. Nije joj verovao i nije mogao da prestane s maltretiranjem već je svakim danom radio sve gore stvari - objasnila je prijateljica pretučene žene.

Nikola Ostojić, Ivana Ostojić

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Hirurg je osumnjičen da je supruzi naneo teške telesne povrede. Lekari su konstatovali prelom četiri rebra i leve laktične kosti. Kako je istakla njena drugarica, nakon svega što je preživela, pretučena žena totalno se povukla u sebe.

PRESTALA I DA SE FRIZIRA?

Komšinica navodi da je pretučena žena u poslednje vreme navodno prestala da ide i u frizerski salon.- Znam je kao jednu mnogo dobru osobu. Uvek je bila prijatna. Čula sam da je maltretirao zbog ljubomore i to mi negde ima smisla jer je u poslednje vreme nisam vidala u frizerskom salonu u kojem smo se i upoznale pa postoji mogućnost da joj je branio da se sređuje - rekla je komšinica.

- Ona je bila jedna od pozitivnijih osoba koje poznajem, uvek vesela i nasmejana, a pre svega porodična žena koja je bila spremna za muža sve da učini. Sigurna sam da nije napravila nijednu grešku u braku već da je monstrum sve umislio u svojoj glavi. Čula sam da se nakon stravičnih scena totalno povukla u sebe i da ne izlazi iz kuće od sramote. Samo razmišljam o toj deci koja su sve to proživljavala zajedno s njom. Nemam srca da je nazovem da joj ne bi stajala na muku - zaključila je prijateljica.

 

OBRISALA NASILNIKA SA INSTAGRAMA

Nakon što je pretučena žena puštena iz bolnice na kućno lečenje odlučila je da supruga potpuno izbriše iz života.Prvo je navodno zaključala profil na Instagramu, a potom obrisala muža iz prijatelja i sve fotografije.

Pripadnike policije, podsetimo, pozvale su uplašene komšije bračnog para koje su čule tuču i svađu. Po dolasku zatekli su nesrećnu ženu u podlivima i osumnjičenog kod kojeg su pronađena dva pištolja kojima je navodno tukao suprugu.

- Od početka januara do početka februara ove godine vršio je krivično delo nasilje u porodici na taj način što je u više navrata prema oštećenoj - svojoj supruzi - vršio nasilje šutirajući je nogama i udarajući je rukama po glavi i celom telu, udarajući je predmetima podobnim da telo teško telesno povredi, daveći je kablom, čupajući je za kosu, upućujući joj pretnje, ponižavajući je i vređajući je - navodi se u saopštenju tužilaštva.

Doktor je u petak priveden na saslušanje u Treće osnovno javno tužilaštvo gde se branio ćutanjem nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana.

(Izvor: kurir.rs/Srpski telegraf)

Share this article