Lozničanka izvršila samoubistvo: BILA JE ZALJUBLJENA U OŽENJENOG ČOVEKA

Prijatelji devojke D. P. (30), koja izvršila je u nedelju uveče izvršila samoubistvo u Loznici skokm sa šestog sprata zgrade, kažu da je ona bila jako nesrećna u ljubavi.

Prema njihovim rečima, ona je i ranije pokušavala da se ubije.

- Mnogo je patila, bila je zaljubljena u jednog čoveka osam godina. Upoznali su, počeli da provode vreme zajedno, ali on njoj nije rekao da je oženjen. Od tada kreće njena agonija - pričaju poznanici i dodaju:

- Svi su znali za njenu priču. Nije hteo da ostavi ženu i porodicu zbog nje, ali nije hteo ni nju da pusti, a u međuvremenu je ima afere i sa drugim ženama. Gajila je nadu da će nekada živeti zajedno. Već jednom je pokušala sebi da naudi, ali su tada uspeli da je spasu. Nažalost, ovaj put je uspela u svojoj nameri.

Jedan prijatelj nastradale devojke kaže da ona od tog muškarca nije mogla normalno da živi.

 

- Možda se on plašio da ona ne ispriča njegovoj ženi za njih dvoje. Nije smela nikuda da ide i sve joj je branio. Ona ga je volela, ali ona je njemu samo bila afera. U oproštajnom pismu ostavila je njemu poruku - objašnjava on i nastavllja:

- Puno je radila da bi se sklonila i da ne bi više sa njim komunicirala. Povlačila se u sebe, a taj posao joj je bio jedino što je stvarno imala, u njemu je pronalazila spas, počela je kao radnica, a od skoro je preuzela biznis.

SKORO DVE DECENIJE BIO U KOMI: Svi su odustali, a on se probudio posle 19 godina i tražio - mleko

Podsetimo, lozničkoj policiji prijavljeno je da je ženska osoba skočila sa zgrade

 u centru grada, njihova patrola i ekipa Hitne pomoći stigla je izuzetno brzo na mesto događaja, ali joj spasa nije bilo.

U stanu u kom je živela kao podstanar bila je sama, a na njenom telu nije bilo tragova nasilja, kako je objasnio izvor Kurira, pa sve ukazuje na to da je sama sebi oduzela život, a tome u prilog ide i što je ostavila telefon i oproštajno pismo.

Loznica, Samoubistvo

*FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Share this article