Nije joj se otvorio padobran prilikom skoka iz aviona: POZNATA TIKTOKERKA TANJA POGINULA U JEZIVOJ NESREĆI

Tiktokerka Tanja Pardazi iz Kanade, poginula je u stravičnoj nesreći s padobranom, javili su tamošnji mediji. Imala je samo 21 godinu.

Naime, Tanja je prvi put izvodila solo skok iz avona, ali joj se padobran nije otvorio na vreme, zbog čega je nesrećna devojka stradala.

Tanja Pardazi bila je veoma popularna na društvenoj mreži TikTok, a takmičila se i za miss Kanade.

Tanja je iskočila iz aviona, ali je prekasno otvorila brzorotirajući glavni padobran. Prema izveštaju iz istrage, već je bila toliko nisko da ni pomoćni padobran nije mogao automatski da se otvori.

 

Nesrećna devojka je sa teškim povredama hitno prebačena u bolnicu, ali lekari nisu uspeli da joj spasu život.

Kanadski mediji prenose da je u poslednjem klipu pred smrt za svojih 100.000 pratilaca pričala upravo o skoku padobranom i ljubavi prema igrici Tetris. Skok je uplatila preko jedne škole vazdušnih sportova koja za ovakve poduhvate zahteva samo jedan jedini dan obuke.

@ctvnewstoronto Friends say 21-year-old university student Tanya Pardazi died on Saturday while completing her first solo #skydive. #ctvnews #ctvnewstoronto #ctvtoronto #news #explore #foryou #fy #Innisfil #toronto #fatalaccident #soloskydiving #universityoftoronto #uoft ♬ News program background music "Elegance"(1103222) - LEOPARD

Share this article