"NIKO VAS NIJE TERAO POD NAŠU ZASTAVU! AKO VAM SE NE SVIĐA - PEDALA" Selektorka BiH se oglasila i ponovila: 3 PRSTA NEĆETE DIZATI

Selektorka mladih košarkašica BiH Jasna Sliško poručila je putem društvenih mreža da igračice moraju da poštuju zastavu i himnu BiH i da ih niko nje terao da dođu pod istu.

Ona je u podužem tekstu na Instagram storiju ponovila "u kući u kojoj je ona odgovorna tri prsta se neće dizati".

 

- Jedino što sam naredila jeste da se poštuje zastava Bosne i Hercegovine, odnosno himna, jer vas niko nije naterao da dođete pod istu. Tu ste i ima da je poštujete. Ako vam se ne sviđa, pedala! I kada je zastava moje zemlje u vazduhu, tri prsta ne možete dizati, bar ne u kući gde sam ja odgovorna - poručila je Jasna Sliško putem Instagrama.

Jasna Sliško

*FOTO: PRITNSCREEN

Podsetimo, žensku pionirsku košarkašku reprezentaciju BiH potresa neviđen skandal. Košarkašice banjalučkih klubova Mladi Krajišnik i Feniks Milica Bosnić i Teodora Gvozden bile su izložene torturi na nacionalnoj osnovi tokom desetodnevnih priprema u Sarajevu i turnira u Sloveniji, a za sve su okrivile selektorku Jasnu Sliško.

Banjalučki klubovi su poslali dopise na adresu pomenutog lista, u kojim se navodi da je "igračicama bilo najstrože zabranjeno da dižu tri prsta (palac, kažiprst i srednji prst) prilikom pogotka šuta za tri poena", a ukoliko to pokažu reprezentativkama je zaprećeno "da će im odseći ruku".

Share this article