POP GA ZAOBILAZI, A KOMŠIJE OGOVARAJU Ovo je Radiša, Srbin koji živi s dve žene pod istim krovom

Komšije se krstile, čudile kad je puklo i celo selo saznalo da baš njihov Radiša, tad oženjen već dvadesetak godina, u kući ima još jednu ženu i da prva ama baš ništa nema protiv toga!

Pop mu kuću zaobilazi, rodbina neće za njega ni da čuje, a komšije njima ispiraju usta, ali ni Radiša ni njegove dve žene za to ne haju već složno žive pod istim krovom, a što je najbolje njih dve se sjajno slažu i dele sve poslove.

Radišino imanje

RADIŠINO IMANJE. FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN/TV PRVA/NEĆETE VEROVATI

Kad je cela Srbija pre par godina saznala za priču, prštali su komentari, a muškarci mu čestitali u neverici jer mnogi od njih nisu kadri da se izbore ni sa jednom jedinom a kamoli sa dve.

 

Njih dve - prva Stojanka i druga Ana, izrodile su mu šestoro dece - tri sina i tri ćerke.

A evo kako je sve počelo...

Stojanka Jovanović, Radiša Jovanović, Ana Jovanović

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

S prvom Stojankom živeo je tad već 20 godina i s njom ima tri sina i ćerku, a druga žena Ana došla je pre nešto više od deset godina i podarila mu dve devojčice. Iako su ovakav način života žestoko osuđivali rodbina, prijatelji i deo meštana, a sveštenici ga zaobilazili, Radiša Jovanović iz Trudelja kaže da ne haje mnogo za to.

Prema Radišinom priznanju, pravi junak priče je njegova prva žena Stojanka. Saznavši da je Ana trudna s njenim mužem, i u svoju kuću, sa zajedničkim mužem, prihvatila Anu koju su njeni izbacili iz kuće.

Stojanka Jovanović

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

- Stojanka je toliko dobra žena i ona je nosilac svega. Jedina me ona razumela, čak se moja majka dugo vremena nije slagala sa ovim i gledala je na to površno, kao što je gledala većina naroda - rekao je Radiša koji je tada, pre otprilike tri godine, prvi put izašao u javnost priznavši da pod istim krovom istovremeno živi sa dve žene.

Znam da mnogi misle da nisam normalan, ali mi gledamo svoja posla
“Ja sam najbogatiji čovek na svetu, imam čak dve lepše polovine i šestoro dece, pa ima li išta lepše?! Imam šest sokolova i ponosan sam na to. Znam da mnogi misle da nisam normalan, ali mi gledamo svoja posla. Šta će ko da kaže, to nas ne zanima, vodimo svoj život i baš nam je lepo! Ne obaziremo se na seoske priče, znamo da smo već godinama u centru pažnje i da se i dalje mnogi čude kako živimo. Ali to je naša stvar. Ja sam u kući opozicija, a žene su vlast”, rekao je tada Radiša.

 

Druga žena Ana kaže da joj nije bilo svejedno kada je prvi put trudna dolazila u Jovanovićevu kuću.

- Nije mi bilo lako, tog dana sam se posvađala sa svojim roditeljima i došla ovde sa namerom da ne ostanem, ali ispalo je tako... Mislim da je Stojanka dobra žena. Ona kuva, dok sam ja sa stokom. Sve radimo zajedno - rekla je tada Ana u emisiji Nećete verovati.

Radiša Jovanović, dve žene

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN/TV PRVA/NEĆETE VEROVATI

"Nije ona meni kriva što sam ja ostala trudna sa njim, ali ona je dobar čovek", kazala je Ana za Stojanku, prvu domaćicu kuće. Ali ni Stojanki bilo lako kad je muž doveo trudnu ženu.

Share this article