4 HOROSKOPSKA ZNAKA ZAPOČINJU NOV ŽIVOT U JULU: Ljubav, novac, uspeh - sve će im ići od ruke!

Saznajte da li će vaš hooskopski znak biti srećne ruke u julu? Ovi znakovi će započeti novi život...

Mi smo kreatori sopstvene stvarnosti, a kada se rešimo onog negativnog što nam nije potrebno i što nas sputava, a iskoristimo samo pozitivno u nama - onda stvaramo novi život i snovi počinju da se ostvaruju. 

Jul donosi novi talas života i ispunjenje mnogih stvari koje smo želeli. Ovaj mesec je podjednako dobar i za opuštanje i za produktivan rad, ali i za vibracije ljubavi. Jun je bio pomalo melanholičan i monoton, ali jul nam može doneti velike radosti.

PROČITAJTE JOŠ Nedeljni horoskop za period od 27. juna do 4. jula (POSAO, LJUBAV, ZDRAVLJE)

 

Za ova 4 horoskopska znaka život se u julu potpuno menja, piše Sensa:

RAK

Vi ste glavne zvezde ovog meseca i možete promeniti sve što želite. U julu ćete dobiti čak i ono što niste očekivali. Glavna karakteristika ovog meseca za vas je da uzmete sve odjednom, celu sudbinu u svoje ruke. Ako ste sanjali nešto važno, ali ste uvek mislili da nećete uspeti to da ostvarite - zaboravite na ove misli. Očekuje vas dobra energija i na poslu i u ljubavi. Nemojte misliti da vam nešto neće poći za rukom, da će vas zaobići na skretanju ili da će se sve leto raspasti. To se neće dogoditi. I prvi put u životu možete doći do novca i nove veze - baš onako kako ste maštali.

PROČITAJTE JOŠ 5 razloga zašto je dobro da imate osetljivog Raka za prijatelja

LAV

Imate savršen jul, a vraća se i dobra karma. Sve dobro što ste učinili u prethodnom periodu vratiće vam se dvostruko. Možete da napravite bilo kakve planove za jul i uspećete, i biće sigurno mnogo radosti. Međutim, bićete nagrađeni za sve napore - i u novčanom smislu i u obliku zahvalnog stava voljenih. Čak i ako pre toga u porodici odnosi nisu bili najbolji, do jula će se to izravnati i doneće vam puno radosti. Imate podršku od najbližih da ostvarite svoje planove. 

 

DEVICA

Promene će se prvo dogoditi u vašoj duši. Pojaviće se uobičajena lakoća, smirenost, samopouzdanje i vera u budućnost. Dobra energija pratiće vas i tokom celog avgusta. Jul je najbolje vreme za opuštanje. Zato je ovo idealno vreme da negde otputujete, uzmete odmor i malo se opustite. Takođe, sjajan je period za sve vrste promena. Na primer, možete da dogovorite preseljenje, promenite posao ili da organizujete novi raspored za jedan mesec.

devojka-leto-naocare-pixabay 770

 *Foto: Pixabay

OVAN

Velike su šanse da ćete u julu upoznati novu ljubav, a sa njom dogodiće vam se i novi život. Ova snažna promena motivisaće vas da postanete još bolji, snažniji i posvećeniji svojim ciljevima. Na poslu ostvarujete uspeh i dobre rezultate. Život vam donosi i period dobre finansijske situacije. Jul će biti mesec bez briga.

Share this article