STIŽE NAM NAJJAČI PUN MESEC U OVOJ GODINI: Sutra obavezno morate uraditi ovo!

Očistite svoju budućnost od nepotrebnih misli i onoga što se davno dogodilo. Oprosti, zahvali i pusti - neka to bude ideja kojom ćete se voditi sve do 2. oktobra. 

Jesenji pun Mesec je nešto krajnje neobično i nestvarno, a njegovu moć možemo osetiti i sami i to već danas: neko je uzbuđen i emocije kipte preko svih mera, a neko je radostan i sve liči na neku magiju. Uticaj punog Meseca počinje tri dana unapred, a zatim se nastavlja tri dana nakon samog vrhunca punog meseca.

Mesec je zadužen za naše energetske uspone i padove. Uzmite u obzir da sada celo vaše telo počinje da se puni snagom i energijom. Baterije su na maksimumu.

 

Najbolje je da iskoristite ovaj nalet energije na najpozitivniji način.

Najvažnija stvar trenutno je da se fokusirate na svoje zdravlje. Pratite svaki ugao tačku po tačku. Mentalno, fizičko i psihičko zdravlje su vaša tri najvažnija cilja. Gde god nađete nedostatke i minuse, odmah to zabeležite kako biste pristupili rešavanju i ispravljanju problema. Jer čovek koji je potpuno fizički zdrav, ali nesiguran ili se u njegovom srcu uselio strah, ne može postati uspešan, a ni srećan.

I obrnuto: ako postoji san i posao kojem se predajete sa strašću, onda će fizičkom telu trebati: pravilna ishrana, vežbanje i čist vazduh. Ne zaboravite da obratite pažnju na ovo.

Pun mesec dolazi u dva elementa - Zemlji i Vodi. Šta to znači? Vreme je da se posvetite sebi. Da razmislite ko ste i gde se nalazite? Da li vam prija život koji ste sebi stvorili?

Šta da radimo za vreme punog meseca?

10. septembra mnogima dolazi i nezasluženo nevoljeni retrogradni Merkur.

Tokom takve faze Merkura važno je rešiti sve stare probleme, oprostiti se od nepotrebnog.

Izaberite vreme i na dan punog Meseca ostanite sami sa sobom: osvrnite se u prošlost, uronite u trenutak koji vas možda još uzbuđuje, a zatim pokušajte da shvatite koju snagu i pouku vam je dao. Očistite svoju budućnost od nepotrebnih misli i onoga što se davno dogodilo. Oprosti, zahvali i pusti.

 

Ovo se može ponavljati tokom cele faze retrogradnog Merkura do 2. oktobra.

U naredne dve nedelje vaš najvažniji zadatak je da vodite računa o svom zdravlju, mislima i osećanjima. Utvrđivanje stvarnih namera i ciljeva, odbacivanje zastarelog i nepotrebnog, usavršavanje iskustva i veština.

Obratite pažnju na sve što se dešava. Pratite svoje misli. Pun mesec će omogućiti dobre ideje.

Pošto na ovom punom mesecu ima mnogo misticizma i magije, nemojte nikome da govorite svoje ideje ili tajne.

Intuicija će tokom ovog perioda biti u najboljem izdanju, zato pažljivo slušajte i ne pokušavajte da idete protiv nje.

Tuga, melanholija i potpuno beznađe bića mogu da pogode neke ljude. Ne plašite se. Prihvatite to stanje kao alarm da se zagledate duboko u sebe i da napokon shvatite koje situacije i koji ljudi pokreću u vama ovakva raspoloženja.

U fazama punog meseca nemojte da jedete jaku hranu ili pijete mnogo jaku kafu ili čaj. Ovo je vreme u kojem treba da jedete lagano, da ne opterećujete ni stomak, a ni glavu.

Ne ulazite u rasprave i ne krivite Merkur za sve. Vi ste odrasla osoba i naučite da se ponašate u skladu sa time. Kao odrasla osoba ste verovatno do sada shvatili da su dobra dela kvalitetnija i čist melem za dušu.

Obavezno očistite prostor u kojem živite, dovedite stvari u red, okupajte se solju i pijte više biljnih čajeva.

Uoči punog meseca zapalite sveće. Ovo će pomoći prostoru da se oslobodi energije, razgovora i misli.

Sada treba maksimalno voditi računa o svom zdravlju i svojoj duhovnoj snazi. Jedino tako možete ostvariti sve svoje želje.

(stil.kurir.rs)

Share this article