ČUVENI RUSKI ASTROLOG PAVEL GLOBA: Ova 3 znaka očekuje veliki novčani dobitak u maju!

Ova 3 znaka će imati razloga za smeh

Maj je mesec veliki promena, Venera ulazi u znak Bika i svima nam donosi talas pozitivne energije. Na svim aspektima ćemo osetiti poboljšanje, a ruski astrolog Pavel Globa otriva koja to 3 znaka očekuje i iznenadni veliki novčani dobitak:

PROČITAJTE JOŠ ONI PARE NIKAD NEĆE NAPRAVITI: Tri znaka Zodijaka koja imaju najmanje šanse da se obogate!

 

Bik

Ovog meseca su vam zvezde posebno naklonjene, pa pametno iskoristite to. Ukoliko ste planirali da pokrenete privatni biznis, sad je pravo vreme za to. Astrološki aspekti su odlični, kaže astrolog. Možete očekivati novčani dobitak ili povišicu kojoj se niste nadali.

zena-dama-pixabay 770

 *Foto: Pixabay

Škorpija

Venra u znaku Bika će pozitivno uticati na sve osobe rođene u ovom znaku. Sav trud koji ste uložili do sad će se isplatiti. Nadređeni će znati da cene vaš rad, pa možete da se nadate finansijskom boljitku sredinom meseca. Ukoliko ste planirali da promenite radno mestu, sada je pravo vreme. Prilike će se otvarati same od sebe.

PROČITAJTE JOŠ Sebične do besvesti, teške kao crna zemlja: NAJGORE ŽENE ROĐENE SU U OVA 3 ZNAKA HOROSKOPA

Lav

Došlo je vreme da odahnete i počnete da uživate. Sve što ste do sad radili, konačno počinje da se isplaćuje. Baš kao i Škorpijama i za Lavove počinje neverovatno uspešan period.

Share this article