Čuveni ruski astrolog Tamara Globa: Za ova 3 znaka ovo će biti godina neopisive sreće!

Tri znaka zodijaka imaće puno razloga za osmeh ove godine

Tamara Globa je čuveni ruski astrolog, njenim predviđanjima se veruje, jer gotovo nikad ne greši. Ona tvrdi da će ove godine ova tri horoskopska znaka imati veliku sreću i priliku za napredovanje. Vreme će provoditi u krugu dragih ljudi i sve će im ići od ruke, a evo o kojim znakovima je reč:

PROČITAJTE JOŠ Da li vi spadate u 1% genijalnih ljudi? Bukvalno niko ne zna rešenje ove matematičke mozgalice!

 

Ribe

Velika sreća očekuje sve predstavnike ovog horoskopskog znaka. Tokom 2021. godine sve što zamisle, to će im se i ostavriti, a život će im postati i bolji nego što u ikada zamišljali. Tamara savetuje da Ribe daju sve od sebe. Zvezde su vam naklonjene, a na vama je da se potrudite da iskoristite prilike na pravi način. Ne čekajte da se stvari same od sebe dešavaju, već uložite trud koji će sigurno rezultirati uspehom.

devojka-naocare-pixabay 770

 *Foto: Pixabay

Device

2021. Device će konačno pronaći smisao života i dobiće ono što im je nedostajalo za istinsku sreću. Ako ste dugo bili usamljeni, to će se promeniti. Prilika da upoznate srodnu dušu pojaviće se sredinom 2021. Ta osoba će vam vratiti veru u ljubav i samopouzdanje koje vam je nedostajalo. Za device će 2021. definitivno bitu u znaku ljubavi i lepih osećanja.

PROČITAJTE JOŠ Uvek impresioniraju sve oko sebe: Ovo je najinteligentniji znak horoskopa!

Bik

Za Bikove će ovo biti najneobičnija godina u poslednjih 10 godina, ne samo da ćete biti pošteđeni loših životnih trenutaka, već ćete dobiti priliku da ostvarite sve o čemu već dugi maštate. Sam kraj januara donosi vam razrešenje neke situacije koja vas je već dugo mučila.

Pred Bikovima će biti dve prilike, da nastave da žive po uobičajenom šablonu ili da promene život iz korena. Astrološki aspekti vam idu u korist, a na vama je da napravite pravi potez. "Kao što sam rekla, ovo će biti vrlo moćna godina za vas, zato je iskoristite maksimalno", kaže Tamara.

Share this article