Izaberite leptira i saznajte više o sebi

Ovo je jednostavan, ali neobičan test koji se zasniva na podsvesti čoveka.

Birajući leptira koji se vam svideo na prvi pogled, vi nesvesno pokazujete crte svog karaktera.

Test je, takođe, interesantan samim tim što više radi vaša podsvest, nego svesna osećanja.

Dakle, izaberite leptira koji vam se najviše sviđa, i pogledajte ispod šta označava vaš izbor.

 

Leptir br.1

Vi ste otvorena osoba, imate poverenje u ljude. Okolini se sviđa komunikacija sa vama, privlačite ih, poput izvora svetlosti. Za vas se, sa sigurnošću, može reći da ste skladna ličnost.

Leptir br.2

Vi ste zanimljiva, snažna ličnost, koja je u stanju da se predstavi. Ali, problem je u tome da u dubini duše nije sve tako lepo i krasno, kako može delovati spolja. Sumnje, brige i nesigurnost – vaši su česti saputnici. Ponekad umete biti grubi i okrutni.

Leptir br.3

Vi ste naprasita i veoma emotivna osoba. Mislite neuobičajeno i kreativno. Ka svemu prilazite sa umetničke tačke gledišta. Vaši postupci veoma često iznenađuju okolinu. Nije uvek lako sa vama naći zajednički jezik.

Leptir br.4

Bojite se da ispoljite svoju ličnost. Više volite da prećutite, nego da iskažete svoje mišljenje, koje je veoma često ispravno. Niste sigurni u svoju snagu i sposobnosti.

Leptir br.5

Vi ste infantilna osoba, često se ponašate kao pravo dete. Egocentrični, ranjivi, osetljivi. Iskreno verujete da se svet vrti oko vas. Uvek zahtevate pažnju okoline. Verovatno vam, duže vreme nisu omogućavali da se iskažete, zato se ne osećate gospodarem svog života.

Leptir br.6

Vi ste neobična osoba. Možete biti i aktivni, i pasivni. Možete biti tužni i srećni, istovremeno. Uvek komunicirate samo sa onima koji su vam interesantni. Dešava se da se brinite za sitnice.

Leptir br.7

Nemate poverenje u ljude, čak i one koje poznajete, ponašate se prema njima sa oprezom. Sem toga, veoma ste konfliktni.Često ljudi odlučuju da se drže podalje od vas.

Leptir br. 8

Veoma ste društvena i komunikativna osoba. Uvek ste spremni na nove kontakte. Ljudima je sa vama lako, i veoma prijatno.

(Izvor: UspesnaZena)

Share this article