Izaberite novogodišnju jelku i saznajte kakva godina vas očekuje

U iščekivanju novogodišnje noći, rešili smo da vam predložimo simpatičan test.

Izaberite jelku koja vam se najviše sviđa i saznajte kakva godina vas očekuje:

 

Izabrali ste jelku br. 1

Godina će za vas biti USPEŠNA. Jedna od uspešnijih u vašem životu. Bitno je ispravno postaviti prioritete, odabrati oblasti, cilj koji vam je posebno bitan, i ne trošiti snage i vreme na druge stvari. Dosta ćete postići, ako od samog početka odaberite ispravan pravac.

Izabrali ste jelku br. 2

Godina će za vas biti OBEĆAVAJUĆA. Učiniće vam se da vas se, odjednom, ceo svet setio, svima ćete postati potrebni. To je zaista tako. Imaćete mnoštvo planova za sve sfere života. Neće se sve odmah ostvariti, ali neki od projekata postaće temelj vaše budućnosti.

Izabrali ste jelku br. 3

Godina će za vas biti VESELA. Čak, i ako ste veoma ozbiljnog raspoloženja, to vas neće sprečiti da se, od srca, dobro  zabavite u novoj godini. Za veselje i zabavu biće mnoštvo razloga, vaš smeh i iskreni osmeh privući će mnogo dobrih ljudi, kako na poslu, tako i u ličnom životu.

Izabrali ste jelku br. 4

Godina će za vas biti NEOBIČNA. Čak, i da su vas upozorili unapred, i dalje ne biste poverovali. Godina će se toliko razlikovati od vašeg života u celini, da nećete prestati da se iznenađujete. Zapamtite: neobično, novo – ne znači loše. Za vas – sigurno!

Izabrali ste jelku br. 5

Godina ce za vas biti SPOKOJNA. Nikakvog previranja, nikakvih neprijatnih iznenađenja, sve će ići srazmerno i postepeno, baš onako  kako biste želeli. Ova godina postaće za vas predah, vreme kada ćete prikupljati snagu za ozbiljan korak napred.

Izabrali ste jelku br. 6

Godina će za vas biti ROMANTIČNA. Možda i jedna od najromantičnijih u vašem životu. Sve će biti kao prožeto rozom izmaglicom nežnosti i topline. Ona će vas obaviti i podariće najuzvišenija osećanja, zadovoljstvo zbog onoga šta se dešava.

Izabrali ste jelku br. 7

Godina će biti za vas VELIKODUŠNA. Želite mnogo, želite svašta što vam padne na pamet. Neko će pažljivo slušati vaše želje i ispunjavati ih, s vremena na vreme. Ali budite oprezni, ispunjenje želje ne donosi uvek sreću. Pazite šta želite, možda se i ostvari:)

Izabrali ste jelku br.8

Godina će za vas biti BAJKOVITA. Čak, i ako ste apsolutni skeptik i cinik, u ovoj godite će se desiti nešto toliko divno i čudesno, da nećete moći pronaći za to naučno objašnjenje. Naći ćete se u bajci, u čudu, i sami ćete se pretvoriti u heroja pobedivši  zmaja.

Izabrali ste jelku br. 9

Godina će za vas biti DOBRA. Svet će sakriti svoje zube i kandže, i prešće uspavanke za vas. Promenićete svoj ugao gledišta: od sada ćete osećati manifestacije univerzalne dobrote. Shvatićete da je dobrota i – zaštita, i oružje.

(Izvor: UspesnaZena)

Share this article