Izaberite PERO koje vam se najviše dopada, a odgovor će vam otkriti KAKVA STE TO OSOBA

Ni šarenijeg ni kraćeg testa. Dovoljno je samo da pogledate sliku ovih pera i da odaberete ono koje vam se najviše dopada. Odgovor će otkriti vaše važne osobine.

1) Ukoliko ste izabrali crveno pero, to znači da ste perfekcionista. Mora sve da se odvija onako kako ste planirali, u suprotnom se ne osećate dobro. Vaš izbor može da ukazuje i na vašu genijalnost, i na potrebu da stalno dominirate nad drugima.

 

2) Ako je vaš izbor broj dva, to govori o vašoj sposobnosti prilagođavanja. Ali i o tome da niste izrazito druželjubivi. Možete da se pohvalite i da brzo učite.

3) Vi ste rođeni biznismen. Non stop radite na sebi, obožavate da ste stalno u pokretu i nikada se ne zaustavljate na ostvarenju jednog cilja.

4) Omiljeno vam je žuto pero? To otkriva da volite harmoniju, da najviše uživate u društvu voljenih osoba, odnosno sa onima sa kojima delite ista interesovanja.

5) Izrazito ste kreativni i maštoviti, međutim imate manjak samopouzdanja što vas sprečava da ostvarite sve što zamislite i možete.

6) Veoma ste samostalni i vredni. Ali poput dvojke niste posebno druželjubivi i treba vam mnogo vremena da se opustite u društvu novih ljudi.

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article