Kako osvojiti koji znak horoskopa?

Kako se koji horoskopski znak ponaša na sastanku? Kako koga osvojiti? Pročitajte u nastavku.

OVAN - ORGANIZUJTE AKTIVAN IZLAZAK

Na sastanak s Ovnom ne idite bez energije ili, daleko bilo, umorni. Bićete označeni kao mrtvo puvalo, i tu je kraj. Iako je to poslednja stvar koja vam možda na sastanku treba, budite spremni na sve: kilometarske šetnje, jurnjavu po gradu, takmičenje sa svim i svakim i u svemu.... Jedan potpuno aktivan izlazak, kako to jedan Ovan zove, a u stvari je reč o besomučnoj, neprestanoj jurnjavi.
Ovan će znati da ceni vaš odabir boja u oblačenju, pogotovo ako budete nosili nešto crveno ili u nijansama narandžaste i žute. Ako u razgovoru pomenete takmičenje i da u tome uživate, već ste ostavili dobar prvi utisak. Svoju kulturu pokazaćete kroz želju za odlaskom u muzej... vojni, naravno! Ako mu predložite i vožnju bicikla, rolera ili nešto slično, već ste na pola puta da ga osvojite!

BIK - NAPRAVITE MU VEČERU

Ljubav kod Bika probudićete preko stomaka. Nikad, ali nikad nemojte to da zaboravite ako izlazite s Bikom! Ne dajte da vas zavara njihov izgled, čak i ako nisu "elegantno popunjeni". Svejedno, oni u hrani prosto uživaju!

Odlazak na večeru, ili još bolje da je vi sami spremite, pa da posle toga još može i malo ljudski da prilegne, i Bika ste oborili s nogu. Ako mu posle toga ponudite još i neki slatkiš, Bik je samo vaš - vi ste ljubav njegovog života!
Ako se ipak odlučite za restoran s muzikom, tišom naravno, da mu ne odvlači pažnju od hrane, a posle toga još na karaoke gde će moći da pokaže svoje pevačko umeće (nema veze da li stvarno zna da peva!), Bik će takav izlazak svakako dugo pamtiti.

 

 BLIZANCI - PUSTITE IH DA PRIČAJU

Blizance takođe odvedite na večeru, pardon ne jednu, nego na više večera! Jedan obrok za Blizance zapravo i nije dobar, to mora biti večera iz više različitih celina. Usput, odlazak s Blizancima na mesto gde nema dometa i interneta potpuni je promašaj! On mora biti u stanju da pored vas komunicira i sa celim svojim društvom, pa i okruženjem, ma koliko to vama smetalo. Ne dajte da vas obeshrabri to što nećete moći da dođete do reči, to nije bitno, bitno je da on priča. Sve - o ljubavi, kući, o poslu naročito... Od njega ćete čuti sve što treba i što ne treba. Dobra stvar je što ne morate ama baš ništa ni da ga pitate!

Ipak, kako god izgledalo, izlazak s Blizancima ne može biti dosadan. I ako, kada dođete kući, dok sabirate utiske, shvatite da vam od tolike priče ama baš ništa više nije jasno, ni šta hoće, ni šta neće, ne očajavajte. Zvaće vas ponovo!

RAK - NE KRITIKUJTE NJEGOVU MAJKU

Ako izlazite s Rakom, izaberite neko mirno mesto gde ga niko neće videti. Kako god izgledao i kako god se ponašao, duboko u njemu krije se stidljiva osoba! Vrlo je moguće da će vas pozvati kod sebe kući, ali ne nadajte se previše. Nije to zato što Rak ima "loše namere", ma ne... To je samo zato što se on kod kuće oseća najbolje i hoće da vas upozna s ukućanima. Vrlo je moguće da će vas već na samom ulazu dočekati njegova majka, strina, baka ili neko treći. Želite da mu se dopadnete? Ni u kom slučaju nemojte da mu se zamerite i nekoga iz "odbora za doček" prokomentarišete loše, majku posebno.

Verovatno će vam on sam reći kako ga niko, pa ni oni ne razumeju... Ne nasedajte na provokaciju! Posle lepe domaće atmosfere i prijatnog porodičnog okupljanja, Raku će veliko zadovoljstvo doneti zajedničko gledanje filma. Komedija? Nikako! U obzir dolaze samo drame (ako se rasplačete, tim bolje!). U nekim drugim slučajevima dolazi u obzir i horor... (pa se vi sami vraćajte kući kroz mračne ulice). Solomonsko rešenje može biti patriotski film... koji ste već sigurno odgledali bezbroj puta.

LAV - KLIMAJTE GLAVOM

Izlazak i osvajanje jednog Lava je vrlo jednostavno. Klimajte glavom (šta god on pričao), odobravajte sve što kaže, usput pohvalite njegovu frizuru čak i ako ga je kosa napustila prethodne decenije. Recite mu kako mu to lepo stoji... I on je vaš!

I kada se protiv nečega pobunite, uradite to samo zato da biste se kasnije složili s njim! Ako već izlazite, to mora biti izlazak za pamćenje. Gala mesta, gde će vas drugi videti, to je obavezno. Ako idete na živu muziku s Lavom, potrudite se da se ta muzika pokloni i dođe za vaš sto... koji, naravno, opet mora biti najzapaženiji u restoranu. Spremite se za skup izlazak, u svakom slučaju. Najbolje u centru grada... Nikako periferija!

DEVICA - ZABOGA, DOĐITE UREDNI

Prvo i osnovno pravilo kod Device već na početku sastanka jeste da budete tačni - nikako nemojte da kasnite! Čak i ako ona kasni, potrudite se da to ne primetite. Drugo pravilo, ništa manje važno, dođite uredni, zaboga. Vaše zube, nokte, ruke, odeću… sve će to Device zagledati, pa makar vi to i ne videli! I kada vam je brada puštena i kosa raščupana, to mora da bude organizovano i smišljeno.
Dok šetate, kupite obavezno nešto za grickanje usput, najbolje u zdravoj hrani. Sušeno voće (raspitajte se koje najviše voli) na merenje! Dalji izlazak s Devicom može da ode u dve krajnosti, i ne pokušavajte to unapred da procenite. To može biti miran izlazak, klasično upoznavanje, gde će vas, naravno, celo veče analizirati i praviti vaš psihološki profil. Ali druga krajnost može biti i potpuno neočekivano, šokantno đuskanje do kasno u noć. Šta je najbolje za to veče, to morate sami da procenite i zaključite, nikako da je pitate. I nikada ne verujte Devici kada vam kaže "svejedno je".

 

VAGA - SAMO NE PITAJTE NJU GDE DA IZAĐETE

S Vagama morate sami da isplanirate izlazak, jer se u suprotnom lako može desiti da provedete sate i sate odlučujući kuda ćete te večeri. Računajte da će u tom slučaju izlazak trajati bar tri nedelje. Ništa nemojte da je pitate... Ući ćete u raspravu o bezbroj mogućnosti i na kraju ostati na istom mestu.

Vagama je jako bitno šta ćete obući. Sve boje na odeći moraju biti odlično uparene, a najbolje je da pitate Vagu šta će nositi, pa da se uskladite. I ako tu napravite grešku, računajte da je izlazak već završen. Izaberite neko kulturno mesto, gde postoji i "dress code" - pozorište je pun pogodak. U svemu morate biti odmereni i nikako i ni pod kojim uslovima ne smete da se te večeri posvađate s nekim. Čak i ako ste u pravu, ostavićete utisak incidentne osobe.

ŠKORPIJA - MA PRESKOČITE IZLAZAK!

Sa Škorpijama je najbolje da preskočite izlazak i da ih pozovete da zajedno gledate "Niske strasti”. Tu već nije mnogo bitno šta ćete obući, jer će Škorpija ionako gledati da vas što pre skine! Nije bitno ni da odete negde na večeru, mnogo bitnije je da zračite seksualnom energijom.

Ako želite da vam Škorpija pokaže naklonost, recite drugaricama da vam puste u pravo vreme par SMS poruka predstavljajući se kao "bivši". Iako će se, naravno, ponašati kao da im to nije bitno, zagrišće udicu. Ako se s nekim od prolaznika sasvim slučajno malo i potkačite, Škorpije vam to neće zameriti. Naprotiv, to što ste pokazali zube za vas će biti veliki plus!

STRELAC - ODVEDITE GA U ZOO-VRT

Izlazak sa Strelcem treba započeti po danu. Njegove simpatije ćete osvojiti odlaskom na više različith mesta, a poseta zoo-vrtu mora da bude jedna od tih. Ako usput kao slučajno obiđete i turističku agenciju, pokupite gomilu prospekata o dalekim zemljama, Strelac će to znati da ceni!

Obavezno ga pustite, čak ga što više podstaknite, da priča o drugim kulturama, zemljama, filozofiji... Planiranje zajedničkog puta u daleku zemlju, bez obzira na to što ste prvi put izašli, Strelcu neće delovati čudno ili odbojno. Naprotiv, to će biti poziv za avanturu, koju Strelci prosto obožavaju.  Nikako ga ne prekidajte dok iznosi svoj filozofski stav o svemu i svačemu, pa makar to bilo i o potpuno nebitnim stvarima. Čak i ako niste vernik, za to veče jeste! Nekakvo religijsko obeležje obavezan je mali detalj za to veče!

JARAC - OBUCITE SE U CRNO

Jarac ne voli mnogo kasne susrete, jer, zaboga, on već sledećeg dana treba da ustane za posao. A posao je jednom Jarcu svetinja, i on nikako ne može da kasni ili ode na posao nenaspavan. Gledajte da vaš susret ipak padne u neki neradni dan, Jarac će biti mnogo opušteniji. Poene ćete osvojiti već na samom početku susreta ako dođete u tamnijim bojama (crno još i najbolje!). Obucite se poslovno, jer vrlo verovatno je i on jedva stigao da se presvuče posle posla. Ako uz to sam susret organizujete na nekom mestu zatvorenog tipa, daleko od očiju javnosti, Jarac će se već od samog početka osećati prijatnije!

Pored uobičajenog odlaska na večeru (obavezno tradicionalne kuhinje!), organizujte usput posetu nekom bitnom (nacionalnom!) istorijskom zdanju i Jarac će se ozbiljno potruditi oko vas!

 

 VODOLIJA - SAMO JE ODVEDITE TAMO GDE IMA INTERNETA

Ljubavni sastanak? Ma neee, vi niste ni izašli s budućim partnerom, nego s drugarom, pajtosem, pa se u skladu s tim i ponašajte. Nemojte to da zaboravite, put do srca Vodolije vodi preko prijateljstva! I Vodoliji je jako bitno da je odvedete na mesto gde je dobar internet, jer njihov telefon je jedan od najboljih na tržištu i on to prosto mora da koristi!

Ako razmišljate gde odvesti jednu Vodoliju, biće najbolje da to bude restoran na vrhu visoke zgrade. Možda će veza s Vodolijom iz drugarske preći i u emotivnu vezu, ali ako je odvojite od svih čuda tehnike i prijatelja. Zapamtite zlatno pravilo - što manje poštujete društvena pravilima i što ste buntovniji, Vodoliji ćete biti simpatičniji! Oni autoritete baš nikako ne podnose.
Ako tokom večeri sretne nekoga iz svog društva, sklanjajte ga odmah dok je vreme, u suprotnom ćete se kući vraćati sami!

RIBE - PLAČITE ZAJEDNO

Kada izlazite s Ribama, obavezno računajte na malu dozu konfuzije, bar u nečemu. Nije isključeno ni da vas Ribe na sastanku dočekaju u osam iako je dogovor važio za dva sata kasnije! Ukoliko idete autom, savet je da obavezno pogledate na kom je parking mestu ostavljen auto.  Ribe to lako mogu da zaborave, a romantika će se tada svesti na jurnjavu za automobilom po parkingu.

Kad ste već došli na zakazanu večeru (sa pola sata zakašnjenja!) obavezno pokažite i svoju emotivnu stranu. Ne zaboravite, romantika je za to veče obavezna, a plovidba brodom uz prigušeno svetlo i sveće - ideal. Može i splav, ali uz obavezni separe gde vas niko ne vidi. Posle večere, gledajte "Titanik" ili neku drugu dramu. Ukoliko maramicu zajednički natopite suzama, Ribe će biti oduševljene!
A ako i pored suza pokažete da ste u poslu aždaja koja jede žive ljude, osim što će se isprepadati, Ribe će vam već sledećeg dana izjaviti večnu ljubav i doneti verenički prsten!

 (Izvor: zena.blic/ Astrosolaris )

 

Share this article