KINESKI HOROSKOP Početak 2022. donosi neverovatnu sreću za ova 3 znaka!

Vreme je da se sve želje ostvare

U januaru će zvezde pokazati veliku naklonost pojedinim znakovima horoskopa. Iako su neke planete u retrogradnom hodu, prvi mesec u godini će biti svečan i neobičan.

 

Blizanci

U prvom mesecu nove godine Blizanci će sijati predivnom energijom, koja će se biti čarobna od prvog do poslednjeg dana, i osećaće kao da im je život bajka. Postoji velika šansa da će im se ostvariti velika želja za koju su polako počeli da gube nadu da će ikad ostvariti.

Prema lunarnom kineskom kalendaru 2022. je godina Vodenog Tigra pa će već na početku godine Blizanci ambiciozno krenuti da ostvaruju svoje ciljeve. Čuda se događaju, a ovaj znak bi trebalo da se pripremi na mnoga iznenađenja.

Strelac

Strelčevi će biti veoma srećni jer će im se ostvariti ljubavne želje. Oni koji su dugo sanjali o upoznavanju srodne duše, početkom nove godine će upoznati nekog posebnog. Strelčevi koji su već pronašli partnera će u januaru razmišljati o sledećem koraku - zajedničkom životu ili venčanju.

Ako već poznaju tog nekog posebnog, januar će biti pravo vreme da skupe hrabrost i naprave prvi korak.

devojcica-suncokret-pixabay 770

 *Foto: Pixabay

Vodolija

Vodolija će u januaru uložiti puno truda u ostvarenje svojih želja. To će im biti najsrećniji mesec u novoj godini i to na svim životnim poljima - u finansijama, ljubavi i zdravlju.

Biće puni energije i samopouzdanja i napokon će odlučiti da rizikuju kako bi ostvarili to što žele. Intuicija će ih usmeravati da donesu pravu odluku.

Share this article