LJUBAVNI HOROSKOP do 31. maja: Evo koja dva znaka će imati najviše sreće, a kome preti katastrofa

Ako verujete da je vaša sudbina zapisana u zvezdama, zavirite u ljubavni horoskop za drugu polovinu maja!

Kome će zvezde biti naklonjene, a ko će se suočiti sa brojnim izazovima na emotivnom planu u periodu od 16. do 31. maja, saznajte u horoskopu koji donosi portal Ehoroskop. net.

PROČITAJTE JOŠ Ova ČETIRI znaka horoskopa imaju najbolji smisao za humor

 

OVAN

Mnogi će obnoviti tajno poznanstvo ili će biti u iskušenju da uspostave nešto slično. Pazite dokle idete. Neki će poverovati da su na pragu konačnog rešenja, no pokazaće se da na tom odnosu treba još poraditi.

BIK

Vaš ljubavni život razvijaće se dobro uz uslov da ne govorite po svaku cenu. Bez obzira na sve male zagonetke, ipak ćete biti puni vere i optimizma pa tako i u svoju ljubav. Druga strana će vas dobro prihvatati.

devojka-more-pixabay

 *Foto: Pixabay

BLIZANCI

Vi ćete sve više biti skloni popuštanju, kako prema nečijim udvaranjima, tako i u svemu ostalom. Zbog ovog drugog partner bi vam mogao prigovoriti. Odredite pravac i cilj kamo se razvija vaša veza.

RAK

Vaše društvo i dalje će vam biti sklono pa ćete većinu slobodnog vremena radije provesti s prijateljem, nego s partnerom. Zbog toga bi vam on mogao da počne da vam prigovara. Nađite neki kompromis.

 

LAV

Mnoga ljubavna vrata biće vam otvorena, a na vama je da birate. Vaša ljubavna renesansa verovatno će se protegnuti i na dane i na noći u kojima neće nedostajati zadovoljstva. Oni koji su još sami biće smeli u udvaranjima.

DEVICA

Veselićete se mogućnosti jednog putovanja na koje biste mogli da krenete zajedno. Planiraćete rutu i detalje uz podršku druge strane, a ukoliko ovo realizujete očekujte dobar provod i poboljšanje odnosa.

devojka-sa-cvecem-thinkstock 800

 *Foto: Thinkstock

VAGA

Gotovo da nema toga što ne biste mogli da postignete. Neki će se zateći pred iskušenjem da se jedno lepo prijateljstvo pretvori u ljubav. Slušajte glas svog srca i nećete pogrešiti. Važno je slijediti inuticiju.

ŠKORPIJA

U ljubavnim pitanjima oslanjaćete se na svoje ideale. Tražićete možda i nemoguće, ali nešto ćete postići. Definisaćete šta je to što tražite. Oni u vezama pokušavaće da nametnu svoj stav. Bolje bi bilo da pristanete na saradnju.

 

STRELAC

Sanjaćete o nečemu čega nema, ali će vas to izvlačiti iz ljubavne letargije u kojoj ćete se nalaziti. Mnogi će upravo maštom nadomestiti ono što u njihovim privatnim odnosima trenutno nedostaje.

JARAC

Uz pomoć prijatelja vi ćete lako prebroditi sve sumnje ili dileme. Imaćete potrebu da se poverite bliskim ljudima. To će vam doneti i intezivniji i nežniji odnos sa jednom osobom suprotnog spola za koju ste mislili da vam je samo prijatelj. Moguće je da tu zaiskri.

PROČITAJTE JOŠ VIC DANA: Kad lav osnuje firmu i zaposli magarce firma mora da procveta!

VODOLIJA

Neki će shvatiti da su sasvim sretni i da im ne treba ništa više od toga. Oni pak koji su u dužim vezama potrudiće se da povežu i partnera i svoje društvo što je više moguće.

RIBE

Zanimljivi susreti, prijatni razgovori uz nešto vaše samokontrole, humor i dobre vibracije – sve to možete doživeti u ovom periodu. Biće i pomalo provokacija, ali ćete ih stoički podneti i sve okrenuti na šalu.

Share this article