MAGIJA POČINJE! JUPITER ULAZI U ZNAK RIBA: Ova 3 znaka Zodijaka očekuje velika sreća

Da li ste baš vi među njima... ?

Jupiter u Ribama biće od 13. maja do 28. jula 2021. godine, a Veliki benefik donosi promenu energije i dosta sreće. Ovo je prvi put posle 2010. godine da ulazi u ovaj znak, u kojem se oseća dobro, sigurno i mirno.

PROČITAJTE JOŠ JAKI SU KAO CRNA ZEMLJA: Ovo su 4 najmoćnija znaka u horoskopu i sa njima nema ŠALE!

Ne grešite ako vam se čini da od prošlog decembra niste prestali sajurnjavom, promenama, potragama za novim rešenjima. Bio je to Jupiter u Vodoliji, koji nas je maksimalno usmerio na nove tehnologije i probudio u nama želju da se ponovo vratimo porodici i najbliskijim prijateljima - svom malom svetu.

 

Sada će doći trenutak da malo odahnemo, mada putovanju Velike sreće, naravno, nije kraj - ona će se krajem jula ponovo na kratko vratiti u znak Vodolije. Ipak, dobićemo bar naznake o tome kako će nam izgledati 2022. godina - ona u kojoj će Jupiter konačno opet biti stabilno u Ribama, piše Lepa i srećna.

Ovan može da zaokruži 13. maj kao svoj srećan dan. Najpre se može nadati sreći na finansijskom planu, ali i sve druge poduhvate tog dana može da otpočne sa velikom izvesnošću da će ih završiti uspešno. Jupiter je na vašoj strani, dragi Ovnovi, pa ako želite da počnete neko udvaranje ili zatražite povišicu, samo napred!

devojcica-suncokret-pixabay 770

 *Foto: Pixabay

Strelac ima razloga da se raduje kad se njegov vladalac Jupiter pokrene i otvori mu nove vidike. Ipak, novi potencijali nisu bez rizika - na dan njegovog ulaska u znak Riba, ova moćna planeta vam može ispuniti sve želje. Zato, pažljivo birajte šta ćete poželeti - pažljivije nego ikad.

Ribe, međutim, mogu da zaborave na oprez. Sve promene će se odvijati u pozitivnom pravcu, nećete imati nikakve dileme u pogledu toga kojim pravcem da krenete. Jupiter vam donosi ekspanziju, novac, sve što poželite. Treba samo da budete otvoreni za sve opcije i spremni da pokažete svoju zahvalnost.

Share this article