Najjača hemija i strast su među njima: 12 najboljih horoskopskih kombinacija

Između Jarca i Bika vlada ogromna privalčnost, a izmedju Raka i Ribe kosmička povezanost...

Ovan i Vodolija

Kada su zajedno, ova dva znaka se fantastično provode. Vodolija i Ovan imaju isti avanturistički duh, te je njihov spoj savršen i u krevetu i van njega. Uživaju u istraživanju i isprobavanju novih stvari, pogotovu ukoliko to rade kao tim. Dok se neke druge kombinacije mogu zasititi svojih partnera, Vodolija i Ovan će svoju vezu uvek održavati jakom i zanimljivom. 

Bik i Rak

Pripadnici ovih znakova u potpunosti se razumeju! Kada se nađu u romantičnoj vezi, vrlo kratak period im je potreban za fizičko i emotivno povezivanje. I jedan i drugi znak umeju da cene svog partnera, pa će izgraditi vezu s lakoćom i uživanjem. 

 

Blizanci i Vodolija

Kada se nađu u blizini, ova dva znaka mogu stvoriti osećaj da se poznaju godinama. Kreativnost i lude ideje karakteristične su za Vodoliju, kao i za Blizance, te im u vezi nikada neće biti dosadno. Iako uživaju u vremenu koje provode zajedno, oba znaka ponekad vole da se osame i požele svoju srodnu dušu. Vodolija i Blizanci ne mare za mišljenja drugih ljudi. Zato će maksimalno uživati i iskoristiti svaki momenat proveden u društvu partnera. Ova dva znaka imaju vrlo jaku vezu, bilo da je ona ljubavna, prijateljska ili poslovna. 

Rak i Ribe

Između njih vlada kosmička povezanost. Ovi vodeni znakovi vrlo su emotivni i vode brigu o svojim bližnjima. Učiniće da se svako ko se nađe u njihovom društvu oseća prijatno, bez izuzetka. Ovaj spoj vrlo je teško razdvojiti, skoro pa nemoguće. 

Lav i Stelac

Nivo strasti je visok kada je u pitanju veza između dva vatrena znaka. Ta njihova strast ogleda se kako u odnosima s partnerom, tako i u ispunjenju životnih ciljeva. Vrlo su harizmatični i zrače čudnom energijom zbog koje svi žele da budu u njihovom društvu. 

Vaga i Bik

Glavna vrlina ova dva znaku jeste iskrenost, te između njih nikada neće biti prevara ili laži. Vrlo su požrtvovani i posvećeni partneru, što im pomaže da upoznaju i najsitnije detalje svoje bolje polovine. 

Devica i Blizanci

Kod ova dva znaka inteligencija igra presudnu ulogu u zavođenju. Takođe, poseduju ogromnu dozu poštovanja prema partnerima, što ih čini idealnim spojem. Uživaju u mirnoj sredini, druženju s prijateljima, novim saznanjima i senzualnim dodirima. 

 

Škorpija i Rak

Škorpija i Rak hrane se ljubavlju i strašću svog partnera. Kako Škorpija važi za najstrastveniji znak, a Rak za najemotivniji, jasno je zašto su savršena kombinacija. Kada je reč o seksu, ova dva znaka su rođena da budu zajedno. 

Strelac i Ovan

Entuzijazam i velika količina energije vladaju ovom kombinacijom. Iako postoji verovanje da se suprotnosti privlače, ova dva znaka su skoro identična i čine jedan od najboljih horoskopskih spojeva. Vrlo su snažni i ništa ih ne može sputati u onome šta naume. 

Jarac i Bik

Postoji razlog zbog kojeg između ova dva znaka vlada neopisiva privlačnost. I Jarac i Bik poseduju nešto o čemu ostali znaci samo sanjaju: beskrajnu ljubav. Ljubav stvorena ovom kombinacijom horoskopskih znakova može da traje večno i da se u njoj zaista uživa do zadnjeg momenta. 

Ribe i Škorpija

Pripadnici ovih znakova ne plaše se da pokažu svoju romantičnu stranu. Veza Ribe i Škorpije zasnovana je na dubokoj povezanosti i prijateljstvu pre svega. Ljubav će se roditi nesvesno, ali može trajati i do kraja života. 

Device i Ribe

Devica i Ribe predstavljaju ljubavni spoj suprotnih znakova u zodijaku koji pokazuje kako se suprotnosti u ljubavi snažno privlače. Osoba u znaku Ribe u Devici može pronaći sigurno sklonište i čvrst oslonac koji joj je u životu često potreban. S druge strane, osoba u znaku Ribe Devici može priuštiti čarobnu i bajkovitu ljubav iz snova. 

(Izvor: superzena)

Share this article