NAJPAMETNIJI: Ova 2 znaka horoskopa se izdvajaju po inteligenciji od svih ostalih!

Zemljani znaci pokazuju praktičnu inteligenciju, dok vatreni imaju tendenciju da budu najintuitivniji u Zodijaku, što ih čini savršenim materijalom za rukovodeće pozicije u poslu.

Ipak, koji znaci su najinteligentniji?

PROČITAJTE JOŠ ONI NIKAD NE PRESTAJU DA VERUJU: Evo zašto jednog Strelca baš ništa ne može da slomi

Ako je verovati astrolozima, najpametniji horskopski znaci su Vodolija i Škorpija! Međutim, njihova pamet proizlazi iz dva vrlo različita razloga.

 

Ljudi rođeni u znaku Vodolije imaju najviši stepen analitičke inteligencije, koja se meri kognitivnom sposobnošću i IQ-om. S druge strane, Škorpije krasi više pronicljiva inteligencija, oni su najbolji u realnom procenjivanju i razumevanju sveta u celini.

- To ne znači da ostali horoskopski znaci nisu inteligentni, jesu - na svoj način. Blizanci i Vage, takođe imaju mnoštvo mentalnih sposobnosti - pojašnjava Nil Krabtri, astrolog sa "Mayo School of Astrology".

devojka-jezero-pixabay 770

 *Foto: Pixabay

- Rak i Ribe su najbolji u emocionalnoj inteligenciji. Drugim rečima, oni izvrsno prepoznaju i rasuđuju svoje i tuđe osećaje - dodao je.

Zemljani znaci: Bik, Devica i Jarac - iskazuju praktičnu inteligenciju, dok vatreni znaci: Ovan, Lav i Strelac - imaju tendenciju da budu najintuitivniji u Zodijaku što ih čini savršenim materijalom za rukovodeće pozicije u poslu, prenosi Reader's Digest.

Share this article