NEVEROVATNO TAČNO: Izaberi AMAJLIJU koja te privlači i saznaj tvoju TAJNU MOĆ!

Verujete li u to da postoji predmet koji nas čuva od zla? Da postoji nešto što može da nas sačuva od suza, od nesreća, od bola i svega lošeg?

Ako verujete, onda je velika šansa da i vi sami imate nešto što nosite uz sebe, makar da se nadate da će vam to nešto doneti sreću.

Ovog puta smo za vas spremili tri amajlije. Izaberite jednu koju bi ste najpre nosili, sudeći po njenoj lepoti, ili jednostavno, onu koja vas najviše privuče. Vaš odgovor može mnogo da kaže o vašoj ličnosti!

 

Izabrali ste amajliju pod slovom “A”

Bićemo iskreni. Vaš karakter uopšte nije jednostavan. Sa vama se sve može lako, ali sa druge strane, neophodno je naći pravi pristup. Vi ste kao zagonetka, lako ste rešivi, ali je potrebno naći vašu slabu tačku, odnosno način pomoću kojeg je moguće dopreti do vas!

Jako se dobro snalazite u poslovnom abmijentu. To ne znači da iznad svega ste najbolji radnik, sa najviše ideja, ali ste osoba od poverenja, na koje se vaši saradnici uvek mogu osloniti. Nikada ne bi ste izdali osobu koja vam veruje, i što je najvažnije, važite za nekog ko je iskren i pravedan. Odgovoran radnik, odgovoran prijatelj, partner za primer.

Vaša tajna moć:

Vi verovatno toga niste svesni, ali teško da postoji osoba slična vama.

Vi ste pravi kolekcionar tajni!

Vaša porodica, prijatelji i poznanici vas upravo tako doživljavaju! Kad bi ih neko pitao ko je njihova osoba od poverenja, sasvim sigurno bi rekli upravo vaše ime. Znate li zašto je to tako? Zato što umete svakom da uđete u misli i u srce, i da se nađete u pravo vreme na pravom mestu.

BLAGO ONOM KO VAS IMA ZA PRIJATELJA, taj nikada neće biti sam! Vaša tajna moć je vaša snaga, vaša ličnost, i VAŠA DUŠA.
Retko ko ima tako divnu i čistu dušu kao vi!

 

Izabrali ste amajliju pod slovom “B”

Istini za volju, ova amajlija deluje najjednostavnije. I sami ste upravo takvi. Osoba koja ne voli svađe, koja mrzi laž, koja ne luduje za avanturama i koja je najsrećnija kada je pored onih koje voli. Vi ne umete da komplikujete, nađete rešenja za svaki problem i nikada ne paničite.

Ljudi se često čude jer ste vi uvek nasmejani, otvoreni, potpuno iskreni, verni i predani. Često se takođe dešava da neko pomisli da se vi pretvarate da ste uvek srećni, što i niste, samo eto, znate da nije rešenje da počnete da plačete i da pred svima pokažete svoj bol! Vi ste neko ko zna da je emocije najbolje kriti od onih za koje ne možete garantovati životom da su vam pravi prijatelji i da vas neće izdati.

Vaša tajna moć:

Verovatno će vas ovo zasmejati, ali vi imate moć čitanja misli!

Da, vaša intuicija je zaista snažna, velika, i neverovatna! Možete bez greške da provalite onog ko laže, pa čak i da predvidite neke događaje. Kad bolje razmislite, shvatićete da vam se dešava da ste iz čista mira nervozni, pa da nakon toga saznate neke loše vesti.

To je zbog toga što imate neverovatnu tajnu moć. Iako vam se ovo možda ne sviđa, gledajte to sa vedrije strane – dovoljno ste pametni da vas niko ne izda, i niko ne može da vas slaže!

 

Izabrali ste amajliju pod slovom “C”

Ovo je definitivno najlepša amajlija. Ona je sastavljena od više delova i deluje pomalo kompleksno i složeno bas kao što ste i vi sami. Vaš karakter je neverovatno jak, kao i vaša moć intelegincije. Za vas će svako reći da važite za jednu zaista pametnu i odgovornu osobu. Rođeni ste za velike životne zadatke i za vas svakako nisu male stvari.

Nemojte se zadovoljiti sitnicama, jer je vas koeficijent intelginecije zaista iznad svakog proseka. Dakle, ulažite u vaše obrazovanje i u rad na sebe, zbog toga što nikako ne možete pogrešiti u tom slučaju!

Vaša tajna moć je upravo vaš mozak.

VI IMATE MOZAK GENIJA.

U stanju ste da rešite i najveće probleme. Ničega se ne plašite, za vas ne postoji nemoguće, ne postoji ništa što bi moglo da vas poremeti.

Rođeni ste za velike stvari i mi vam od srca savetujemo da se potrudite da vaše velike snove i ostvarite.

To je zaista moguće, jer sa takvom inteligencijom kao što je vaša i najveći životni problem je lako rešiv!

(Izvor: cicimici.com)

Share this article