Nova šansa za problematične veze

Venera u Lavu pod uticajem Marsa, Saturna i Neptuna. Aspekt pogoduje umetnicima, a donosi i neočekivane izvore prihoda.Venera, planeta ljubavi i novca, jednom godišnje prelazi preko znaka Lava u kojem će se ove godine zadržati do 5. avgusta, kada ulazi u znak Device.

Vrlo kratko, samo početkom perioda, obrazuje trigon sa Marsom, simbolom strasti i izazovan aspekt sa planetom raskida Uranom, a tokom cele nedelje konjunkciju sa Merkurom, koja pogoduje umetnicima. Krajem perioda, Venera počinje da obrazuje trigon sa Saturnom, aspekt koji utiče na stabilizaciju poljuljanih odnosa u emotivnim vezama.

 

Pošto je Neptun planeta mašte, intuicije, talenata i vizija, a Venera ljubavi i novca, ovaj aspekt, pored paralelnih veza, može da donese i paralelne ili tajne izvore prihoda. Prelazak Venere preko znaka Lava, najviše će uticati na Bikove, Vage i Ribe.

OVAN (20.3. - 19.4.)

Venera u petoj i Mars u astrološkoj kući tajni opominje na oprez ako sarađujete sa strancima iz prekookeanskih zemalja. Vaša 2mala" avantura može ozbiljno da ugrozi odnos sa partnerom.

BIK (19.4. - 20.5.)

Vaš vladalac Venera, planeta novca i Mars u astrološkom polju partnerskih odnosa donosi vam romansu sa osobom koja zbog posla često putuje. Moguća promena radnog mesta ili posla.

BLIZANCI (20.5. - 20.6.)

Aspekt između Venere i vašeg vladaoca Merkura donosi vam mogućnost proširenja obima posla i saradnje sa velikim firmama. Ako ste mladi, možete da dobijete stipendiju za inostranstvo.

RAK (20.6. - 22.7.)

Venera u drugoj a Neptun u devetoj kući donose vam ljubav i novac ako se bavite umetnošću, sportom, medicinom. Mogu da vam se ukažu nove šanse, naročito ukoliko radite sa strancima.

LAV (22.7. - 22.8.)

Venera u vašem znaku čini vas popularnim i omiljenim u društvu, naročito suprotnog pola. Mars u četvrtom polju povećava šanse za zaradu preko kupoprodaje nekretnina ili selidbu.

DEVICA (22.8. - 22.9.)

Inkonjunkcija Venere i Neptuna budi ljubavni zanos ali donosi i nove ponude, naročito ako ste zbog posla prisutni u javnosti. Ako vaše zanimanje podrazumeva rad s klijentima, bićete uspešni.

 

VAGA (2.9. - 22.10.)

Konjunkcija vašeg vladaoca Venere i Urana u Ovnu donosi vam mogućnost razdvajanja od partnera, zbog njegovog putovanja. Novac vam pritiče, ako se bavite nekom kreativnim zanimanjem ili radite u medijima.

ŠKORPIJA (22.10. - 21.11.)

Aspekt između Venere i Neptuna u kućama karijere i kreativnosti može da vam donese romansu sa umetnikom ili nekim ko živi u unostranstvu. Ako se bavite izdavaštvom, bićete uspešni.

STRELAC (21.11. - 21.12.)

Venera u devetom astrološkom polju pod uticajem Marsa, simbola seksualnosti iz polja tajni, nagoveštava tajnu romansu s nekim koga upoznajete na nekom putu ili predavanju.

JARAC (21.12. - 20.1.)

Trigon između Venere i vašeg vladaoca Saturna, planete prošlosti, može da vas podstakne da obnovite vezu sa starom simpatijom, naročito ako ste u zrelijim godinama.

VODOLIJA (20.1. - 19.2.)

Aspekti planeta novca i akcije donose vam zaradu preko paralelnih izvora prihoda, dok kvadrat između Venere i vašeg vladaoca Urana, upozorava da izbegavate nepotrebne troškove.

RIBE (20.2. - 20.3.)

Baš vladalac Neptun u vašem znaku u izazovnom aspektu s planetom ljubavi, nagoveštava romansu na nekom put. Ako ste umetnik, antropolog, farmaceut ili lekar, bićete uspešni.

PLATONSKE LjUBAVI

Izazovan aspekt između Venere i Neptuna, planete romantike i zaljubljivanja, budi emotivni zanos, donoseći često platonsku ljubav, ali i egzaltirana osećanja koja prethode mučnim ljubavnim iskustvima i razočaranjima. Ova inkonjunkcija može da bude inspirativna za umetnike, muzičare i plesače, a utiče i na lekare koji se bave alternativnim vidovima lečenja, psihologe, farmaceute, naučnike i sportiste.

 

 (Izvor: Novosti /Autor: Marina Jungić Milošević)

Share this article