Odaberite simbol koji vas najviše privlači i otkrijte svoju sudbinsku poruku!

Poslušajte svoj prvi instinkt, a zatim odaberite jedan simbol (1 – 9) koji vas najviše privlači.

 

A N A L I Z A

Ako ste odabrali 1:

Vrijeme je da samo sve otpustite i vjerujete svemiru. Umjesto da se pokušavate boriti protiv onoga što vam se događa, jednostavno uzmaknite jedan korak natrag i dopustite sebi da se krećete s ritmom i tijekom života.

Morate prestati pokušavati na silu stvari izvesti na svoj zamišljeni način i prihvatiti sadašnji trenutak i ono što jest. Vaš sljedeći korak bit će vam otkriven kada se smirite i usredotočite na svoje istinske namjere. Kako bi izbjegli donošenje bilo kakve brzoplete odluke, meditirajte i dopustite miru da vas vodi.

Ako ste odabrali 2:

Granice nisu loša stvar, ako su svjesno konstruirane i postavljene s namjerom. Vrijeme je da i vi postavite granice! Kada jasno postavite granice, život će vam dobiti strukturu i vodstvo koje vam je potrebno da se usredotočite na sadašnji trenutak.

Morate se usredotočiti na preuzimanje odgovornosti za stvari koje se ne odvijaju po planu i prestati gubiti svoje vrijeme i energiju na ljude i situacije koje su prestale služiti vašoj višoj svrsi. Vrijeme je da učinite inventuru.

Iako zastrašujuće zvuči, to će sada biti vaš najveći saveznik. Također, idealno je vrijeme za raščišćavanje kuće i oslobađanje od nereda.

 

Ako ste odabrali 3:

Vi ste na pravom putu! Iako stvari ne mogu uvijek biti jasne, ova poruka vam govori kako će sve biti u redu! Vi slijedite svoj najviši put sada i iako možda imate  mnogo pitanja, Svemir vam daje do znanja da ste vođeni i paženi. Vjerujte da će sve biti savršeno i božanski usklađeno.

Nema potrebe da brinete za budućnost ili prošlost, jednostavno ostanite prisutni u svakom trenutku i gledajte kako se  magija vašeg života razvija! Ako morate donijeti veliku odluku i u nedoumici ste, odgovor će vam biti isporučen danas kroz sinkronicitetne poruke.

Ako ste odabrali 4:

Vrijeme je da otpustite prošlost. Previše ste zaglavljeni u onom što je bilo i ne zamjećujete ono što se događa sada. Iako je važno tugovati i dati sebi vrijeme potrebno za ozdravljenje, nema koristi od stalnog ponavljanja sebi istih starih priča.  Ostavite prošlost tamo gdje jest i radujte se sada.

Usidrite se u sadašnjem trenutku i napravite od njega što možete. Možete promijeniti budućnost i jedini način na koji to možete učiniti je da promijenite svijest u sadašnjem trenutku.

Kako bi se oslobodili prošlosti, pokušajte sve zapisati na papir ili se povjeriti prijatelju, dajte si posljednju priliku da ponovno proživite stare emocije, a zatim ih pustite da odu. Nećete biti u mogućnosti krenuti naprijed dok to ne učinite.

Ako ste odabrali 5:

Stvari se brzo odvijaju i vrijeme je da postavite nove ciljeve i namjere! Život se odvija velikom brzinom, te se čini da stvari napokon dobivaju zamah – idealno je vrijeme za postavljanje nekih novih ciljeva za ovo novo poglavlje vašeg života. Počnite tako što ćete se usredotočiti na ono za čim vaše srce žudi.

Zapišite stvari koje vas čine sretnim i zatim se predajte tome! Iako rezultati ne mogu biti instantni, gledajte na svoje misli kao na bumerang, šaljući ih ravno gore u nebo. Dok čekate da vam se vrate, nastavite s postavljanjem pozitivnih misli i namjera.

Poruka iz svemira je jasna – postavite sada svoje namjere i bit će vam isporučeno ono što želite!

 

Ako ste odabrali 6:

Previše ste usmjereni na izvanjsko, a ne vidite ono što se događa iznutra. Duboko u vašem srcu leže odgovori na sva vaša pitanja, ali dok ne smirite vaš um, kako ih možete čuti? Glava vam je puna nereda i vaš um je zbunjen, razbistrite misli na trenutak i pogledajte unutra.

Meditirajte, otiđite u šetnju, smirite um i ponovno se povežite s  Božanskim. Duh traži od vas da potražite odgovore iznutra umjesto da čekate na vanjske tragove i znakove.

Vrijeme je sada da postanete usklađeni sa Svemirom, a jedini način na koji to možete učiniti je okretanje prema unutra. Pratite svoje misli, ali pokušajte ih ne prosuđivati, vratite se svojoj jezgri i budite svjesni vašeg ega.

Ako ste odabrali 7:

Naporno ste radili, a sada je vrijeme za igru, odmor i i opuštanje! Odvojite malo vremena za sebe u danu i uživajte na suncu i ponovo probudite svoje unutarnje dijete. Učinite nešto spontano, planirajte avanturu ili izlet u inozemstvo. Imate puno toga za naučiti. Ne osjećajte krivnju!

Nagradite svoje tijelo zdravom organskom hranom, nagradite svoj um zabavnim stimulacijama i nagradite svoje srce s radosnim druženjem sa svojim prijateljima i obitelji. Često zaboravljamo moć smijeha.

Bez obzira na vašu vanjsku situaciju, ne zaboravite da pronalaženje radosti u svemu može učiniti svijet boljim za vas i za ostatak svijeta.

 

Ako ste odabrali 8:

Vrijeme je za povezivanje. Za povezivanje s onima oko vas, za spajanje sa samim sobom  i spajanje s prirodom. Niste sami, vi ste dio velike mreže u svemiru i morate zapamtiti da je svaka, svaka stvar, biljka, životinja ili nešto drugo – povezano s većom silom.

Možete to osjetiti, ponekad čak možete to i vidjeti, ali sada je vrijeme da to uključite u praksu. Uklonite masku koju nosite i dopustite sebi da ostvarite pravu vezu. Počnite sa sobom, a potom istražite ono izvanjsko.

Povežite se s biljkama, životinjama i konačno ćete tada biti spremni ostvariti i pravu vezu s drugima. Ako imate probleme u odnosima ili na poslu, možda se samo trebate dublje povezati. Pokušajte promotriti stvari iz njihove točke gledišta.

Iskoračite iz svog ega u svijest i zapitajte se: „Kako se mogu povezati s ovom situacijom da me dovede do najvišeg dobra?“

Ako ste odabrali 9:

Ovo je znak iz svemira da sve što ste trebali učiniti je učinjeno, a sada se možete opustiti i uživati u plodovima svog rada. Svemir vam želi zahvaliti što ste bili ono što jeste i što ste širili poruke svijesti drugima. Vi ste pravi duhovni učitelj koji je mnoge vodio i sada je vaš red da primite dar.

Naravno, taj dar nije materijalistički, to je daleko bolje od toga. To je dar znanja. Poklonjen vam je dar znanja da je život lijep i da sve ovo ovdje postoji kako bi vam omogućilo da rast, učenje i ljubav.

U posljednje vrijeme ste puno radili na svojoj svjesnosti i rastu, a sada je vrijeme da nastavite dalje. Pomozite prijatelju kojemu je to potrebno,  pišite blog, posadite drvo, ispričajte svoje lekcije svijetu  kako bi proširili budnost i svjesnost.

(Izvor: Atma.hr)

Share this article