Ova TRI znaka Zodijaka do 23. decembra čekaju teški dani i moraju biti na stalnom oprezu!

Vladavina Strelca trajaće do 23. decembra, a ovaj avanturistički znak pojedinim Zodijacima doneće lošu sreću.

Jupiter, planeta obilja, rasta i ekspresije uvodi nas u rizične situacije tokom vladavine Strelca, ali od nas zahteva i da preduzmemo punu odgovornost za svaki postupak.

PROČITAJTE JOŠ 2021. će biti godina života za ova TRI horoskopska znaka

Jupiter je u ovom periodu u znaku Jarca, znaku koji je sklon da pređe granice. Zato su naradni dani rizični za velike odluke, ishitrene poteze i planove za budućnost, piše Atma.

Evo koja 3 znaka očekuju teški dani do 23.12.2020. godine:

 

Bik – Velika ljubavna oluja

Duboko udahnite dragi Bikovi. Sunce u Strelcu osvetljava vašu osmu kuću intimnosti transformacije, ega i smrti – očekuju vas veliki izazovi u ljubavi. Nećete imati energije da se izborite sa svim preprekama koje vam se pojave na putu.

Partner neće imati razumevanje za vaše nezadovoljstvo, a mnoge emocije ćete duboko potisnuti unutar svoje duše. Ne donosite nagle odluke – sačekajte da oluja prođe.

zena-jezero-sneg-pixabay 770

 *Foto: Pixabay

Devica – Previše misli i nesigurnost

Naporno ste radili, ali još uvek ne vidite napredak i smatrate da vaš rad nije dovoljno nagrađen. Sunce je trenutno u vašoj četvrtoj kući doma, porodice i emocija – moguća je apatija, osećaj praznine i melanholija. Fokusirajte se samo na stvari koje su u vašoj moći, odnosno kontroli. Mnoge stvari koje su dogodile, već ste očekivali, ali niste mislili a će vas ovako pogoditi.

Usmerite svoju energiju na rešenje izazova, ali nemojte izgubiti balans između poslovnog i privatnog. Provodite više vremena s partnerom ili prijateljima.

PROČITAJTE JOŠ 100% TAČNO: Poslednji broj godine rođenja otkriva mnogo o vama

Jarac – Traganje za svrhom

Još malo je ostalo do vašeg rođendana, Sunce će ponovo ući u vaš znak i očekuje vas jedan novi ciklus života. Do tada ćete tragati za svojom pravom istinom i svrhom. Želećete da pokažete drugima koliko ste napredovali, ali mnoge stvari će vas sputavati.

Svaki put kada se udubimo u svoju dušu, možemo pronaći nešto što nam se ne sviđa, a što smo davno “zakopali!” Važno je da to u potpunosti prihvatite. Ne odustajte od svojih ambicija. Sanjajte, više odmarajte i oprostite se sa senkama iz prošlosti. Uskoro vas očekuje bolji period.

Share this article