Ovaj horoskopski znak sve zna i sve shvata mnogo pre ostalih: Zbog svoje neverovatne INTELIGENCIJE su OSUĐENI NA PATNJU

Ono što ljudi u ovom znaku primete, drugi ne bi shvatili ni za tri života.

To je zato što su pripadnici Riba poznati po dubokoj intuiciji, ali i empatiji. Zbog toga sve primećuju ali i osećaju mnogo dublje i više nego ostali horoskopski znakovi.

PROČITAJTE JOŠ Hladni i proračunati: Ovo je najlukaviji znak Zodijaka

  

Ribama ne morate da kažete da vas nešto muči - dovoljno je samo da se pojavite a oni će kroz samo jedan pogled shvatiti da ste u problemu, i patiti kao da se sve to dešava njima. Od Riba ništa ne možete da sakrijete jer će ih njihova intuicija uvek odvesti do pravog odgovora.

Pripadnici ovog horoskopskog znakova najbrže i najtačnije shvataju događaje, pojave i ljude oko sebe, ali baš zato i pate mnogo više od ostalih znakova. Ribe će razumeti i najgore ljudske postupke i teško da će te zlikovce osuditi, a kamoli prezreti i odbaciti, čak i ukoliko su i one same povređene - Riba oprašta čak i onda.

devojka-zima-kapa-pixabay 770

 *Foto: Pixabay

Pored toga što pate više od ostalih znakova, Ribe se i teže snalaze u stvarnosti zato što žive u svom izmaštanom svetu. Ipak, ako vam treba pomoć da identifikujete neku situaciju, ili vam prosto treba neko da vas sasluša i razume - Riba je prava adresa za vas.

Share this article