Ovo će biti najsrećniji horoskopski znak u 2021. godini

Nova godina nam je stigla i svi se nadaju da će im biti srećnija nego 2020. Ako je verovati horoskopu, ta će se želja ispuniti jednom horoskopskom znaku.

Astrolozi na stranici "MindBodyGreen" tvrde da će Velika konjunkcija koja se dogodila 21. decembra 2020. Vodolijama doneti sreću u 2021. godini. Naime, 21. decembra Jupiter i Saturn su se najviše približili jedan drugome u poslednjih 400 godina i ušli u znak Vodolije.

"Filozofski Jupiter otvara naše umove, a Saturn pravi strukturu kako bi naše misli bile opipljivije. Na krilima liberalne Vodolije kreće revolucija", najavljuju astrolozi.

PROČITAJTE JOŠ Mesečni horoskop za februar 2021: Ovnove čeka romantično iznenađenje, Rakove novčani dobitak

 

Zbog toga će Vodolije pokazati svoju maštovitu, avanturističku stranu više nego ikad pre.

"Velike promene i nove životne strukture su u njihovoj budućnosti. Vodolije, nalazite se na pravoj stranici svoje životne knjige, što će biti jako uzbudljivo", dodaju astrolozi.

Po svojoj prirodi Vodolija je inovativni znak koji razmišlja o budućnosti sa željom da postigne boljitak društva. Oni su naučnici, inženjeri i učitelji. Sa Jupiterom i Saturnom u svom znaku, 2021. godine osteiće zamah kreativne energije i pozitivnog razmišljanja i oživeti svoje altruističke ideje.

devojka-zima-kapa-pixabay 770

 *Foto: Pixabay

Kako bi maksimalno iskoristili sve što im 2021. donosi, moraće da ostanu otvorenog uma. Misli i um će morati da održavaju bistrim, a smirenje bi mogli naći u meditaciji i korišćenju tehnika disanja. Zdrava ishrana nikad u njihovim životima nije bila važnija. Astrolozi im savetuju da izbjegavaju alkohol i kofein i da prate koliko jedu i spavaju, naročito oko 26. marta, 19. novembra i 4. decembra.

"Mogli biste se osećati poprilično energično ove godine. Iako se osećate poput zveri, budite nežni prema svojim zglobovima kako vas povrede ne bi usporile", savetuju astrolozi.

Sreća bi Vodolije mogla pratiti i u ljubavi. Najsrećniji dan za to je 10. jun.

Share this article