PEVAĆE OD RADOSTI bukvalno svaki dan: OVA ČETIRI ZNAKA čeka luda sreća u u 2019. GODINI

Pred nama je nova 2019. godina, a astrolozi predviđaju da će ovo biti godina prosperiteta i sreće, a zvezdini miljenici biće Ovan, Vaga, Strelac i Vodolija... No, dobre prilike mogu da očekuju i Bikovi, Lavovi i Devica.

Ipak, pomenuta četvorka neće imati premca kada su prijatna iznenađenja i srećne okolnosti u pitanju, a evo i detaljnog horoskopa.

Ovan

Ovan će u 2019. imati doslovce ludu sreće, vrcaće od optimizma i dobre energije, a imaće i veliku želju da sve ideje pretvore u delo. Imaće veliku pomoć jakih i moćnih muškaraca, posebno na poslovnom planu, ali će ih sreća poslužiti i na privatnom planu. Preporuka je, ipak, da budu oprezni i ne ulaze u nikkave nezakonite i sumnjive poslove, jer onda može doći do komplikacija i problema.

 

Vaga

Za Vagu će 2019. godina biti godina ljubavi, a osetiće priliv sveže i nove energije koja će im biti veliki pokretač u svim sferama života. Ovo će za njih takođe biti i godina dobrih okolnosti i prilika koje će svakako umeti da iskoriste. Posebno će ih obradovati činjenica da ih čekaju veliki finansijski dobici, i to iz neočekivanih izvora. Najveći priliv novca očekujte početkom septembra. Treba napomenuti i da vas u 2019-oj čeka nekoliko putovanja i uzbudljivih avantura.

Strelac

Strelac će biti definitivno najveći srećnik od svih znakova Zodijaka, jer posle 12 godina Jupiter je konačno ponovo u njihovom znaku. Treba da očekuju niz poslovnih putovanja, ali i uspešnu saradnju sa veoma moćnim ljudima. Sreća u ljubavi biće im posebno naklonjena od početka aprila pa sve do sredine juna, sa akcentom na maju mesecu. Oni ulaze u novi 12-godišnji ciklus i mogu da očekuju napredak u svim sferama života. Savet je, ipak, da se čuvaju nerealnih očekivanja, čemu su skloni.

Vodolija

Vodolije mogu da se opuste - svaki korak vodiće ih ka sreći i izobilju. Očekuju vas pune ruke posla, ali u skladu sa tim i sjajna finansijska situacija. Potrebno vam je osveženje u životu, pa ove godine iskoristite sve prilike za promenu, putovanje ili nove kontakte. Poželjno je i da reorganizujete svoj život - teško da ćete imati bolju šansu za to od 2019. godine.

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article