Pogledajte kakav vam je dlan i možda ćete se iznenaditi: Dovoljan je samo jedan potez rukom!

Ruke nam znače mnogo više nego što mislimo, a njihova veličina mogu govoriti puno o karakteru čoveka.

Da li su vaše ruke duže ili kraće? Sve što trebate da uradite kako biste proverili kakva ste osoba je da postavite dlan suprotne ruke s raširenim prstima tako da se palac nalazi na unutrašnjoj strani lakta, dok srednjim prstom trebate da pokušate da dotaknete dlan. Ako to ne uspete, tada su vaše ruke male.

 

Šta znače male ruke?

Ako imate male ruke, verovatno volite da preuzimate rizik, da idete na avanture kako bi udovoljili svom slobodnom duhu. Iako vas to može dovesti do problema, toliko ste sposobni i vešti da lako izađete iz njih. U vezama ste dramatični i volite pažnju.

Šta znače velike ruke?

Ako imate velike ruke, onda ste perfekcionista. Koncentrišete se na detalje svakog projekta i ne puštate ga dok nije savršen. Velike ruke takođe znače da ste jako osetljivi. Ujedno, ne volite kritiku, a upravo vam to najviše smeta i u vezama.

A oblik?

Ako imate kockast dlan, vi ste logična osoba kojoj odlično ide matematika. No, ne obraćate mnogo pažnje na intuiciju, već samo na konkretne činjenice.

Imate duguljast dlan? Jako ste intiutivni, rešavate probleme prema osećaju, čak iako su činjenice protiv vas, piše DavidWolfe.

(Izvor: Telegraf.rs)

 

Share this article