Postoji SAMO JEDAN TEST koji RAZOTKRIVA vaše pravo lice i to je ovaj! Ko ga je rešio - kune se da je TAČAN skroz-naskroz!

Ključevi su nekada bili i glavni deo čarolija za ljubav i uspeh, ali su se zajedno sa knjigom koristili za potrebe proricanja. Zato i danas postoji verovanje da mogu da pokažu kako stvari stoje i ukažu na vašu istinsku prirodu.

Koji ključ vam se najviše dopada?

 

Prvi ključ, ključ trostruke boginje

Ovo je ključ trostrukog božanstva, koji daje ravnotežu prirodi i svetu. Triquetra ili sveti simbol trojstva simbolizuje tri aspekta Božanskog – devicu, majku i staricu – boginju ili izabranog, ratnika, oca – boga. Ako ste odabrali ovaj ključ - rođeni ste da biste stvarali čuda. Dobra sreća je na vašoj strani. Samo jedan korak vas deli do uspeha. Važan savet bi bio da naučite kako da pronađete ravnotežu u sebi.

Drugi ključ, ključ erosa

Sve što vam je potrebno jeste ljubav. Izabrali ste ključ Erosa, Boga ljubavi. Ljubav za vas otvara sva vrata, nadleće sve prepreke, leči sve boljke. To je ono što treba da zapamtite. Svojom ljubavlju moći ćete da dođete do uspeha. Ako ste bili povređeni zbog ljubavi, taj teret usporava vaš put, i morate ga se rešiti - oprostite sebi i drugima. Vaše srce je romantično, čeznete za jedinom istinskom ljubavlju koja vas može učiniti nepobedivim. Ta posebna osoba je vrlo blizu. Jedina stvar koju treba da uradite je da se otvoriti za ljubav.

 

Treći ključ, ključ Afrodite

Ovo je ključ Afrodite, boginje lepote i ljubavi. Golub u letu je simbol mira i slobode. Vi žudite za skladom, lepotom i mirom. Toliko toga vas pritiska, ali sada je vreme da se oslobodite toga. Ono što vas je povredilo treba da ostavite u prošlosti. Pokušajte da pojednostavite svoj život. Odmorite se, posvetite vreme sebi. Verujte u svoju intuiciju i sve će doći na svoje mesto.

Četvrti ključ, ključ druida

Ključ druida ukrašen je keltskim čvorovima, simbolima koji govore da su život i duhovi međusobno povezani. Ono što treba da shvatite je da ste uvek uvezani sa svemirom, povezani sa svim živim bićima. Ipak, vi ste slobodna duša i treba da budete nezavisni. Zato bi trebalo da se oslobodite otrovnih odnosa i da u sebi pronađete mir – baš kao što su to mudraci činili. Probajte s meditacijom.

Peti ključ, ključ kraljeva

Ovaj ključ je najambiciozniji. Ako ste njega odabrali onda ste verojatno vrlo usmereni na svoje ciljeve. Ipak, treba da zapamtite da je život divno putovanje - odredište je važno, ali isto tako i samo putovanje, ako ne i više. Držite svoje ciljeve postavljene visoko, ali ne zaboravite da se nasmejete, zabavite i neke stvari opuštenije prihvatite. Važno je održavati ravnotežu između stvari koje želite postići i malih stvari koje vas svakodnevno čine srećnim.

(Izvor: zena.blic.rs / The Wild side)

Share this article