Šta oblik vaših zuba otkriva o vašem karakteru: POKAŽI MI ZUBE I REĆI ĆU TI KO SI

Pokaži mi zube i reći ću ti ko si!  Od sada pa nadalje, više ne morate čak ni da razgovarate sa nekim da biste saznali nešto o njegovoj ličnosti. Samo im pogledajte sekutiće kada nešto kažu ili se nasmeju! O toj osobi možete otkriti sve preko njenih zuba.

Pokaži mi zube i reći ću ti ko si!  Od sada pa nadalje, više ne morate čak ni da razgovarate sa nekim da biste saznali nešto o njegovoj ličnosti. Samo im pogledajte sekutiće kada nešto kažu ili se nasmeju! O toj osobi možete otkriti sve preko njenih zuba.

 

Naravno, i vi ćete na isti način pokazati ko ste - što će verovatno biti zanimljivo osobi sa kojom ste u društvu. Ovu teoriju je navodno razvio otac medicine, Hipokrat. Isprobajte je!

*FOTO: HEALTHHACKS.BE

1. Četvrtasti sekutići

Ako su vaši zubi četvrtastog oblika, vi ste verovatno mirna osoba koja može da kontroliše svoje emocije. Zbog vašeg smirenog i rezervisanog karaktera, ponekada odajete utisak da se držite na distanci.

*FOTO: HEALTHHACKS.BE

 

2. Ovalni sekutići

Ovaj oblik ukazuje na umetničku i kreativnu dušu. Imate oko za detalje i znate da sitnice mogu da naprave veliku razliku. Empatični ste i razumete osećanja drugih ljudi. Ponekada se izgubite u razmišljanjima i teško vam je da držite pažnju na nečemu duže vreme.

*FOTO: HEALTHHACKS.BE

3. Trouglasti sekutići

Vi ste optimistična, bezbrižna i dinamična osoba. Volite da budete sa ljudima i brzo stičete prijatelje. Zapravo, bojite se samoće i toga da budete sami.

*FOTO: HEALTHHACKS.BE

4. Pravougaoni sekutići

Ako imate pravougaone sekutiće, vi ste rođeni za šefa. Imate snažne liderske veštine i brzo donosite odluke. Odlučni ste u ostvarivanju zacrtanih ciljeva. Nekada ste previše fokusirani na sebe, pa drugi ljudi stiču utisak da ste egoistični.

*FOTO: HEALTHHACKS.BE

 

(Izvor: espreso.rs)

Share this article