Šta ste prvo ugledali na ovoj slici? Odgovor otkriva vašu budućnost!

Lepa slika umetnika Oktavija Okampa ispočetka može da vas zbuni.

Na prvi pogled, sa očima se nešto čudno dešava. Ali, to je samo prvih nekoliko sekundi, a onda počinjete da vidite jasnije oblike, prelazeći od jednog na drugi. Takva je moć optičke iluzije.

 

Da biste prešli ovaj test, neophodno je jednostavno pogledati na sliku, i izabrati ono što ste prvo uočili.

Cveće

Cveće obično simboliše lepotu i prosperitet. Ono daruje radost i žensku lepotu. Rascvetalo cveće govori o vašem sigurnom i pravilnom duhovnom rastu i ličnom razvoju. Vi se krećete u dobrom pravcu, i očekuje vas uspeh! Ovo može biti povezano sa poslom, zanimanjem ili novom vezom. Ne zaustavljajte se na već postignutom!

 

Maska

Maska može ukazivati na to da se nalazite u procesu lične transformacije.

Ona može da simbolizuje različite aspekte vaše ličnosti. Vi možete imati jednu masku, koju koristite na poslu; drugu za komunikaciju sa roditeljima; i treću koja je namenjena za prijatelje. Međutim, to samo stvara poteškoće, jer maske mogu doći u međusobni sukob. Da li ste zadovoljni svojom ličnošću, ili je došlo vreme da sagledate sebe u apsolutno novom svetlu?

Pod maskom, čovek može prikriti svoje pravo lice, karakter ili namere. Ili, maskom se može definisati i lice koje nosi zagonetan izraz. Postoji li neko među vašim poznanicima ko sakriva svoje pravo lice i želi da izgleda drugačije nego što, zaista, jeste? Osećate li da i vi treba da sakrivate svoje istinsko „ja“? 

Žena

Žena simboliše intrigu. Ako vidite na slici lik lepe mlade žene  – to označava vaše nove mogućnosti, radost, sreću, bogatstvo, uspeh. Žena sa razbarušenom kosom – opasnost; a bolesniku – težak oporavak.

Lišće

Lišće – simbol rasta, obilja i dostignuća, posebno ako je zeleno, sveže i sočno. Lišće označava sreću i uspeh na poslovnom planu i u ljubavi, koja će procvetati u punoj snazi.Očekuje vas poprilično bezbrižan život, pun radosnih događaja. Zeleno lišće se oduvek smatralo dobrim znakom. Ono može obećavati srećan brak, a takođe, mogućnost dobijanja nasledstva.

(Izvor: uspesnazena.com)

Share this article