TEST LIČNOSTI: Izaberite oko koje vas najviše privlači i saznajte nešto novo o sebi

Ovim zabavnim testom ličnosti možete malo bolje upoznati sebe. Sve što je potrebno da uradite je da odaberete oko sa slike koje vas najviše privlači i zatim pročitate šta taj izbor govori o vama.

Oko broj 1 – Vi ste otvorena osoba koja će gotovo svakoga pustiti u svoj život i srce. Verujete da je bolje rizikovati pa možda biti i povređen nego da se zatvorite prema svetu. Ne pokazujete drugima svoje strahove i nesigurnosti.

Svoje probleme uvek rešavate u privatnosti. Trudite se da uvek budete tu za druge, čak i kada je vama teško, piše portal Avaz.ba. Pomažući drugima najbolje pomažete i sebi.

 

Oko broj 2 – Savesna ste i poštena osoba koja se uvek trudi da ostavi dobar utisak i da postupi pravilno. Verujete da vaša dela utiču na živote drugih ljudi, bez obzira da li su ta dela velika ili mala.

Ne pokazujete drugima kada ste zabrinuti ili uznemireni. Primećujete puno nesreće i nepravde, ali držite to za sebe. Trudite se da budete što bolja osoba jer smatrate da je to najmanje što možete učiniti u životu.

Oko broj 3 – Duboko u sebi patite. Imate burnu prošlost koja dan danas utiče na vas. Nekad vam se čini da je život samo obična šala pa pokušavate naći unutrašnji mir gde god možete. Ne otkrivate drugima vaše najmračnije misli.

Puno toga podnosite i trpite, a sve što proživljavate držite samo za sebe. Spolja uvek delujete iznenađujuće veselo. Stručnjak ste u tome da se podignete i krenete dalje svaki put kad padnete.

Oko broj 4 – Kompleksna ste osoba filozofskih razmišljanja. O bilo čemu da je reč, vi ćete verovatno o tome previše razmišljati i analizirati. Volite dopreti do dubljeg značenja stvari i skloni ste da se toliko zadubite u svoje misli da zaboravite na materijalni svet.

Ne pokazujete drugima koliko ste nesigurni po pitanju svega pa sve morate da preispitujete. Na život gledate kao na slagalicu i volite da se igrate s njenim delovima dok ne nađete one koji se slažu.

Oko broj 5 – Tajanstvena ste osoba koju drugi teško mogu da dokuče, ali ni sami sebe ne poznajete u potpunosti. Vaša posebnost je mešavina mnogih kontradiktornosti i raspoloženje vam se menja iz dana u dan.

Pronađete li sami sebe, više nećete biti ista osoba. Ne otkrivate drugima puno o sebi. Osoba ste od malo reči i zbunjujućih dela. Volite da promatrate i upoznajete druge ljude pre nego što ćete bilo šta kažete o njima. Govorite samo ono u šta ste sigurni.

 

Oko broj 6 – Senzibilna ste osoba koja sve primećuje i ništa ne zaboravlja. U harmoniji ste sa svetom oko vas. Osećate intenzivno i duboko i ponekad najbezazlenije stvari mogu uticati na vas. Lako vas je nasmejati i rasplakati.

Drugima ne pokazujete koliko ste krhki, već im pokazujete koliko pronicljivi možete da budete. Vrlo dobro možete da predvidite događaje u vašem životu i često ste prva osoba koja nasluti šta će se dogoditi.

Oko broj 7 – Strastvena ste soba uvek puna energije. Kod vas nikada ništa nije suptilno. Ili volite ili mrzite. Imate mišljenje o svemu i odluke donosite vrlo brzo. Ne pokazujete drugima kada ste uznemireni ili zabrinuti.

Zbog viška energije znate da budete dosta nervozni. Kod vas je uvek reč o visokim ulozima o bilo čemu da se radi. Ne možete sebi pomoći a da od svega ne stvorite dramu u vlastitoj glavi.

Oko broj 8 – Ekscentrična ste osoba s neobičnim interesima, uverenjima i navikama. Oduvek ste pomalo bili čudak kome nije stalo do pravila i tradicije. Sve radite na svoj način bez obzira na posledice.

Ništa ne skrivate pred drugima, a oni koji vas osuđuju, zabavljaju vas. Želja vam je da ima više ljudi poput vas. Pronalazite puno radosti u tome što niste konformist.

 Oko broj 9 – Intuitivna ste osoba koja vrlo dobro razume druge ljude i svet. Ne otkrivate drugima koliko puno znate, a puno toga možete saznati samo iz nečijeg izraza lica ili tona glasa pa uvek znate kada vas neko laže.

Drugima o sebi otkrivate isključivo ono što vi želite. Osim što sami dobro “čitate” ljude, znate kako vas drugi “čitaju”. Znate kada neko manipuliše vama pa i vi znate da manipulišete drugima ako morate. Ipak, obično ne pribegavate tome.

(Izvor: telegraf.rs)

Share this article