TEST LIČNOSTI: Odaberite jednu kapiju i saznajte koji je vaš životni put

Stvari koje nas podsvjesno privlače otkrivaju mnogo o našem karakteru. U ovom testu trebate odabrati onaj prolaz koji vas najviše privlači i u nastavku saznajte šta otkriva o vama.

Ako ste odabrali ulaz ...

 

1. Vaš put je put oslobađanja

Vi ste osoba kojoj je potrebno mnogo prostora, želite slobodu kako biste stvari radili na svoj način. Preferirate životne puteve koje ste sami raskrčili i napravili, a uvek imate više opcija. Nikada ne želite da budete sputani i ograničeni. Vrlo ste nezavisni, ponekad i buntovni, ali ne volite sukobe s drugima. Radije birate pasivan otpor. Ne volite žurbu i cenite uživanje u životu. Ponekad ste čak i prezauzeti hedonizmom.

2. Vaš put je put privatnosti

Volite da putujete sami, da razmišljate, analizirate, donosite zaključke. Težite prijatnom životnom putu na kome ima mesta samo za jednog. Naravno, otvoreni ste i za druge ljude, ali vam je na prvom mestu posvećenost sebi i svojim ciljevima. Originalni ste i pronicljivi, svijet gledate na poseban način. Često i drugi imaju koristi od vaših saveta i razmišljanja. Može se reći da ste usamljenik, ali kada to želite vrlo ste dobro povezani s ljudima i imate mnogo razumevanja za druge.

3. Vaš put je živopisan

Vi ste veoma privlačna i angažovana osoba i želite sve da probate. Vaš san je da vam život bude ispunjen bojama, uzbuđenjima i lepotom… Za vas je čar života put, a ne destinacija. Radoznali ste i uvijek želite saznati više. Uvek započinjete prvi razgovor i imate mnogo pitanja. Duhoviti ste i sa izraženom inteligencijom i ljudi su uvek nasmejani u vašem društvu.

 

4. Vaš put je uzbudljiv

Uvek idete napred u životu i smelo ulazite u nepoznato. Ne marite za posledice, njima se bavite kasnije. Vi težite nepredvidivosti u životu, možda čak i stvarima koje bi druge zastrašile. Privlači vas sve što je nepoznato, volite da prkosite pravilima i često ste nemarni. Uglavnom vas prati sreća. Spontani ste i neprestano tragate za novim uzbuđenjima – želite da maksimalno iskoristite vreme koje vam je dato.

5. Vaš put je put stabilnosti

Vi ste u večnoj potrazi za mirom i niste prviše zahtevni. Vrlo ste sadržajna osoba, ali ponekad jednostavno ne želite da se potrudite. Za vas je savršen život onaj bez velikih briga i opterećenja, siguran i prijatan. Volite unapred da znate u šta se upuštate i kad god je to moguće birete lakše puteve. Život je dovoljno težak da biste se vi bavili teškim odlukama i situacijama. Stabilni ste i znate da pružite podršku. Poznati ste po svojoj doslednosti.

6. Vaš put je put tišine

Cenite samoću u svim područjima života. Može da prođe dugo vremena, a da vi ni ne osetite da ste bili sami. Volite mir i tišinu. Želite da upijete sve lepote iz prirode i života, tražite značaj u svemu što vas okružuje. Ne volite gužvu, ali volite ljude. Cenite autentične odnose i duboke, smislene razgovore.

(Izvor: magazin.ba)

Share this article