TEST: Odgovorite na ova pitanja i saznajte šta se krije u vašoj podsvesti

Na listu papira zapišite odgovore na pitanja koja slijede, a na kraju teksta naći ćete i rezultate. Ovdje nema točnih i pogrešnih odgovora, niti ima pobjednika i gubitnika, ovo je psihološki test, pa je zato bitno samo da odgovori budu iskreni.

Zamislite pustinju koja se pred vama prostire dokle god vam doseže pogled. U pustinji je jedna kocka. Opišite je. Kolika je? Od čega je? Gdje je kocka u odnosu na pustinju?

Sada vidite i ljestve. Opišite i njih. Kolike su i od kojeg materijala? Gdje su u odnosu na kocku?

Nailazite i na konja. Kakav je? Što radi i gdje je u odnosu na kocku i ljestve? Stoji li mirno ili se kreće?

Sada vidite i cvijeće. Koliko ga ima? Kako izgleda? Gdje se nalazi u odnosu na konja, ljestve i kocku?

Posljednje pitanje: Nailazi oluja. Je blizu ili je udaljena? Jesu li konj, kocka, ljestve ugroženi?

 

Ovo su rezultati:

Kocka je vaš ego

Veličina kocke oslikava veličinu vašeg ega. Dakle, ako je velika, poprilično ste samopouzdani. Ako je kocka u pijesku, vjerojatno s obje noge stojite na zemlji, a ako je kocka u zraku, nemirnog ste duha. Ako je kocka providna, znači da ste i sami otvoreni prema ljudima i lako je čitati vaše emocije. U suprotnom, zatvoreni ste i teški za suradnju.

Ljestve su vaši prijatelji

Ako se ljestv naslanjaju na kocku, znači da se vaši prijatelji često oslanjaju na vas. Jesu li od čvrstog materijala? Onda ste takvi i vi.

Konj je vaš ljubavnik iz snova

Sve osobine koje ste dali konju oslikavaju kakvog partnera želite. Neki će zamisliti radnog konja koji cijeli život provede tegleći taljige, a netko će zamisliti jednoroga.

Cvijeće su vaša djeca

Broj cvjetova je približan broju djece koji priželjkujete. Jeste li zamislili usamljeni cvjetak ili čitavo polje raznovrsnog cvijeća?

Oluja je prijetnja u vašem životu

Ovo je simbol koji morate sami rastumačiti, jer najbolje znate svoje životne okolnosti. Dovoljno je da razmislite o svojim odgovorima, o jačini oluje i njeiznoj blizini, pa će vam biti  jasno od čega strahujete i kako se nosite s tim strahom.

(Izvor: DobraRec.rs)

Share this article