U ovom horoskopskom znaku rađaju se najveći LAŽOVI: Svakog će prevariti da bi došli do cilja!

Ne rade to zlonamerno, samo žele da usreće što veći broj ljudi.

Teško da iko od nas može da kaže da nikada u životu nije lagao, međutim, kada je u pitanju ovaj horoskopski znak može se reči da mu je to deo svakodnevice.

Iako mnogi Blizance smatraju najboljim prijateljima, tužna istina je da oni to teško mogu da budu budući da svaku situaciju žele da nameste u svoju korist.

Evo zbog čega najčešće lažu:

 

Pokušavaju da se izvuku iz nečega što su obećali

Jeste da je ovo nešto zbog čega većina nas laže, ali kod Blizanaca to prelazi na sasvim drugi nivo. Oni često obećavaju stvari za koje znaju da se nikada neće dogoditi, a gotovo nikada ne razmišljaju o posledicama. Ako im se nešto učini kao dobra ideja u jednom trenutku, odmah će to prihvatiti, iako će se predomisliti već u sledećem.

Žele da spasu svoj obraz

Ako su progešili, Blizanci će svim mogućim načinima pokušavati da spasu svoj obraz. Zavisni su od popularnosti i žele svima da se dopadnu pa makar lagali sve o sebi kako bi došli do cilja.

*FOTO: Shutterstock

Vole da su ljudi oko njih zadovoljni

Blizanci se hrane srećom koju izazivaju kod drugih, a ako moraju da biraju između istine koja neće rezultirati srećom i laži koja će napraviti privid sreće, uvek će odabrati laž. Ne rade to zlonamerno, samo žele da usreće što veći broj ljudi.

(Izvor: Index.hr / BalkansPress)

Share this article