Urnebesni opis 12 horoskopskih znakova na putovanju

Prepoznajte u tekstu svoje voljene mame, bake, snaje, partnere i prijateljice.

Ovan se nervira što vozilo ne ide brže, a Devica zbog mrvica koje su se pojavile nakon što je Škorpija krišom pojela sendvič da joj niko ne bi tražio "griz". Strelac je nabio sunčane naočare i skinuo japanke, pa bose noge podigao na sedište ispred sebe, zbog čega se Rak rasplakao.

 

Blizanac je već promenio nekoliko statusa na Fejsbuku: "Krećemo", "Krenuli smo", "Evo idemo", "Super nam je", "Evo Škorpija jede, Rak plače, Ovan mi ide na živce…" Vaga pazi da se ne zgužva i ljubazno moli Bika da se makne od nje s čokoladom i sokom jer će joj uflekati haljinu.

Lav kroz prozor maše svima koje vidi u prolazu jer je siguran da svi u njega gledaju. Jarac prebrojava novac i računa koliko mogu u proseku da potroše po danu, a Vodolija isprobava masku za ronjenje. Riba spava.

NA ODREDIŠTU

"Thank God, stigli smo", stavlja Blizanac novi status na Fejs. Vodolija lajkuje. Ovan je već u moru. Škorpija je zajedno s torbom zauzela kupatilo, zbog čega Vaga plače ispred vrata jer se mora hitno presvući i popraviti frizuru. Devica ima nervni slom jer je u apartmanu već totalni nered, niko nije raspakovao stvari!

Strelac je otišao u obilazak mesta, Bik po ribu za roštilj, Rak kuva supu za sve njih. Jarac još jednom prebrojava novac i cenka se s gazdom apartmana. Lav na terasi pozira prolaznicima. Riba se tek probudila i razmišlja o smislu života.

 

NA PLAŽI

"Juhuuu, evo nas na plaži", Blizanac objavljuje novu fotku na Fejsu, Instagramu i Twitteru: na slici je Devica ispod šešira s obodom od metar i po, a u ruci drži kremu sa zaštitnim faktorom 50. Rak je umotan u peškir s likovima iz crtanih filmova.

Vaga ima kupaći kostim koji vredi kao polovni automobil. Lav pokazuje savršenu figuru, Riba se ne vidi od sopstvenog fotoaparata, a Strelac Lavu i Vagi pravi i drži rogove s dva prsta. Škorpija je okrenula leđa i zabranila tagovanje.

Vodolija se slika s ronilačkom maskom i perajama, Jarac ima tri knjige pod rukom, Bik liže sladoled. Ovna nema na slici, otplivao je 200 metara.

U VEČERNJEM PROVODU

"Party Night", tvituje Blizanac i ne objavljuje sliku jer su pocrveneli na suncu svi osim Device. Bik je raspalio roštilj, a Lav tvrdi da on to zna bolje. Strelac je pozvao ceo komšiluk na party, Škorpiji se to nije svidelo, pa se mršti u ćošku.

Rak svima servira tanjiriće i nutka ih voćem. Vaga je u večernjoj haljini i nagovara Ribu da je slika u svim pozama. Vodolija predlaže da se sutra ide na kurs ronjenja ili u podvodni ribolov, Jarac računa da li se to isplati. Ovan je otišao na noćno plivanje.

(Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr)

Share this article