Vizuelni test! Pogodite ko je prava majka ovom detetu?

Pogledajte pažljivo sledeću sliku, videćete na njoj dve žene kako sede gledajući jedna u drugu, dok se između njih nalazi dete na podu. Ovo bi trebalo da je veoma jednostavno - pogodite ko je prava majka ovom detetu.

Analizirajte i odlučite se za jednu.

 

Ako mislite da je to žena sa desne strane:

Nažalost, niste pogodili, kao ni 70% ljudi, a to ima veze sa vašim karakterom.

Vaš odgovor govori o vašim izizetnim sposobnostima, ideje su vam romantične i živopisnem privlačne i genijalne. Takođe, posedujete krativnost i maštovitost. Znate kako da slušate i da udelite pametan savet, zbog čega vas prijatelji veoma cene, naročito zbog toga što znate da ohrabrite ljude koji su posrnuli. Veoma ste zreli i usredsređeni na ciljeve. Ukratko, vaša ličnost je sjajna.

Ako ste rekli da je to žena sa leve strane:

Čestitamo na sjajnoj intuiciji! Samo 30% ljudi su uspešno odgovorili na ovo pitanje, kao i vi.

To otkiriva da se nikada ne suzdržavate, uvek tražite najbolje rešenje, ne plašite se teškoća jer znate da ćete njihovim savlađivanjem samo napredovati.

Trudite se da vidite samo pozitivne stvari, ne plašite se rizika i promena, iako najviše volite da analizirate svaki detalj pre nego što krenete u akciju. Prvo mislite a zatim delujete, a trudite se da nikada nikog ne povredite.

Sjajan ste prujatelj, zbog čega ste stalno okruženi ljudima, koji znaju da mogu na vas da se oslone i da vam veruju.

Da li je bilo teško pogoditi?

Žena koja sedi tako da su joj noge usmerene ka detetu, reflektuje zaštitnički stav, dok se dete najčešće igra okrenuto u pravcu svoje majke.

(Izvor: Like Mag)

Share this article