Životinja koju ste prvo ugledali otkriva ličnost tačnije od detektora laži

Opustite se, verujte svojoj podsvesti, pogledajte sliku i zapamtite koju ste životinju prvo ugledali.

Mnogi svetski poznati psiholozi su, poput Carl Junga, u okviru svojih psihoterapeutskih seansi, koristili asocijativnr testove, koji se zasnivaju na tumačenjima, kao što samo ime kaže, prvih reakcija ispitanika u odnosu na ponuđenu fotografiju. Na taj način su se donosili zaključci o ličnim karakteristikama, temperamentu i sl. Upravo jedan test ličnosti tog tipa ćete i vi imati priliku da isprobate u našem tekstu, i da otkrijete šta govori o vama.

Dobro pogledajte fotografiju i zapamtite koju životinju ste prvu uočili - odgovori vas čekaju u nastavku.

 

Mačka

Ukoliko je mačka prva životinja koju ste uočili na fotografiji, to govori da je jedna od glavnih crta vaše ličnosti nedodatak volje, što se bitno održava na svim poljima u vašem životu.

Na primer, vašem radnom danu na poslu uvek nedostaje energije, i zato uglavnom ne završavate projekte na vreme, i ne dolazi do dugo željenog unapređenja. Nedostatak volje utiče na to da budete površni, da brzate, i da svu vašu projekciju usmerite na onaj momenat kada je došlo vreme da ustanete od svog radnog stola i odete kući.

Isto tako, i na ljubavnom planu, uvek ćete odlagati važne razgovore koje treba da obavite sa partnerom. 

Pas

Za vas je karakteristično da se previše oslanjate na ljude koji se nalaze u vašem, bilo poslovnom ili privatnom okruženju. Vama je jako važno da možete da se pouzdate u prijatelje, i u tome nema ničeg lošeg, ali pak to ne znači da će se oni baš u svakom momentu bespogovorno naći pored vas. 

Takođe, ponekad imate previše poverenja u druge ljude, i donosite pogrešne procene kada su međuljudski odnosi u pitanju. I koliko god se trudili, teško ćete to promeniti, jer jednostavno to ste vi.

 

Lav

Ako je lav životinja koju ste prvu uočili, za vas imamo samo jednu poruku - vi ste u potpunosti neodoljivi! Kada to kažemo, ne mislimo da ste neodoljivi zbog nove frizure, ili neke određene modne kombinacije, već jednostavno imate takvu energiju. 

Na druge ljude delujete kao magnet, i retko ko je imun na vaš šarm. Iako vam to može biti od ogromne pomoći u životu na svim poljima, ipak vam može doneti i brojne probleme, koji su uglavnom u vezi sa tim da kod drugih izazovete zavist. Kako biste to izbegli, obratite pažnju da budete što manje arogantni, što ponekad i jeste, iako nesvesno.

Konj

Vama je iznad svega važna sloboda, i ništa kod vas ne može prouzrokovati toliku patnju kao kad vam je neko oduzme. Ne podnosite da vas neko sputava, i uopšte loše se snalazite u "tuđim cipelama" - kada treba da odglumite nešto što vam je u potpunosti strano jer situacija tako nalaže. 

Najbolje ćete se osećati ako izaberete da se bavite onim što zaista volite, bez obzira da li je to finansijski isplativo ili ne.

Labud

Vi ste zaljubljeni u sam pojam ljubavi, i u ceo svet! Vama je sve oko vas predivno, šareno. Vi ste jednostavno nepopravljivi optimista. Baš zbog toga teško podnosite kada primite loše vesti, i uopšte se izgradili snažne mehanizme odbrane, kojima se štitite od surove realnosti.

Čak i nakon loših iskustava, za vas je vaš svet uvek svet u boji.

(Izvor: virealno.com)

Share this article