ANA I BASTIJAN ODABRALI IME ZA PRVENCA: Složili se da detetu daju PREDIVNO SRPSKO IME!

Srpkinja i Nemac u jednom su složni - njihov prvenac će imati srpsko ime! Stefan je teniserkin favorit, a u užem izboru su i Marko, Luka i Aleksandar

Ana Ivanović i njen muž Bastijan Švajnštajger već su odabrali ime za sina, kojeg bi bivša teniserka trebalo da donese na svet sredinom februara.

Budući roditelji se raspravljaju oko dva imena koja su im favoriti. Ana želi da se njen prvenac zove Stefan, dok Bastijan navija da se naslednik bude Marko Švajnšajger. Međutim, u jednom su složni - odabraće srpsko ime!

 

- Ana i Švajni su oduševljeni što će im prvo dete biti sin. Ona navija da se zove Stefan, dok je Bastijanu simpatično ime Marko. U užem izboru su im i imena Aleksandar i Luka - priča naš izvor i dodaje da će poslednja ipak biti Anina:

- Srpski zet će se verovatno složiti s Aninom odlukom, budući da je zbog ljubavi prema njoj progovorio i naš jezik! Dakle, u porodicu Švajnštajger stiže jedan Stefan!

Inače, Stefan je omiljeno ime i Aninom kolegi Novaku Đokoviću. On i njegova supruga Jelena su svom prvencu takođe dali to ime, dok im se ćerka zove Tara. A koliko Nemac Švajni voli Srbiju, pokazao je kada je za jednu našu televiziju pokušao da govori na srpskom.

- Vežbam jezik - rekao je Bastijan na engleskom, a onda na našem jeziku dodao:

- Slabo govorim srpski, malo, malo.

Švajni se tu neće zaustaviti.

- Popravljam se, drago mi je što ovde ima puno ljudi iz Srbije, volim da ih sretnem i razgovaram s njima - ispričao je srpski zet.

Kada mu je novinar zahvalio, Švajnštajger je odgovorio na čistom srpskom:

- Nema na čemu!

(Izvor: kurir.rs)

Share this article