MALO KO ZNA DA JE ON OTAC MINE LAZAREVIĆ: Bićete iznenađeni, DOBRO STE GA POZNAVALI (FOTO)

Glumica je otkrila kakav odnos ima sa sinom, ali i sa ostalo dvoje dece Ivom i Markom

Mina Lazarević je vrlo rano postala majka. Imala je 22. godine kada je na trećoj godini studija glume ostala u drugom stanju, ali joj to nije smetalo da dobije diplomu i da radi na razvoju karijere.

Glumica je nakon porođaja uspela da se zaposli u pozorištu na Terazijama, a potom je dobila da igra ulogu Čupke u domaćoj seriji ''Porodično blago''.

 

Glumica je otkrila kakav odnos ima sa sinom, ali i sa ostalo dvoje dece Ivom i Markom.

- Luka je već čovek. Ja njega više ne viđam, nego što ga viđam. Sa 22 sam ga dobila nije to toliko ni rano. Sa njim brojim godine života i karijere. Rodila sam ga i posle dva meseca sam dobila Čupku da igram, što mi je u tom momentu kao diplomiranoj mladoj glumici bilo vrlo značajno - kazala je Lazarevićeva pa se osvrnula na mlađeg sina i ćerku i način na koji ih vaspitava:

Ljubiša

*Foto: Kurir/Privatna arhiva

- Ne jurim decu da budu poput mene, mislim da određeni model ne postoji, svako je osoba za sebe. Ja ih imam troje i svi su potpuno različiti. Trudim se da ih slušam da ih guram, dajem im vetar u leđa i budem pomoć kada im je potrebna - zaključila je ona, a prenosi Story.

Njeni roditelji su čitav svoj život posvetili muzici. Otac Ljubiša bio je dirigent, a majka Marija svoj radni vek provela je u horu Pozorišta na Terazijama. Išla je na republička i savezna takmičenja, osvajala je prve nagrade iz solfeđa i klavira.

Minin otac preminuo je, nažalost, u novembru prošle godine.

Share this article