Anđelina Džoli otkrila rituale sekte u kojoj je bila

Šokantni video na kom glumica Anđelina Džoli navodno otkriva iskustva koja je doživela procurio je u javnost.

Anđelina je imala samo 23 godine kada je opisivala svoja iskustva “tajnih ritual Iluminata”. Te 1999. godine jedan anonimni izvor je tajno snimio glumicu kako bliskim prijateljima opisuje grozne ritual koje slavne ličnosti moraju da prođu prilikom pristupanja sekti. 

"Tokom rituala Iluminata ste vezani, silovani i mučeni od strane drugih članova", pričala je Anđelina delujući potpuno opsednuto "tajnim društvom". 

Ona je objasnila da je ubila zmiju kao žrtvu i istetovirala je kao deo rituala. Poznato je da su mnogi članovi Iluminata imale tetovaže koje pretstavljaju deo ceremonije, kao način žrtvovanja Satani. 

Na snimku se čuje i kako je Džolijeva priznaje da je ohrabrivala i druge kolege da se pridruže Iluminatima, jer se smatralo da će im to obezbediti karijeru i uspeh. 

Video takođe otkriva da je Džolijeva pokazala snimke rituala sa jednim od njenih prijatelja, šta je strogo zabranjeno. Njena prijateljica je zapanjeno opisala taj snimk na sledeći način: 

"Upravo sam gledala film na kom je Anđelina snimljena te noći. Ljudi su tako mračni... Divno je biti u mogućnosti da vidiš svačiji seksualni život, ali to je bilo neverovatno čudno. Videla sam kompromitujuće slike ljudi”.

[youtube height="577" width="770" align="left|right|none"]https://www.youtube.com/watch?v=vkXS946P4sQ[/youtube]

(Izvor: bulevar.b92.net)

Share this article