DOK CEO SVET BRUJI O HARI I MEGAN, EVO ŠTA RADE NASLEDNICI SRPSKE KRUNE: Princ Aleksandar živi sa dečkom!

Dok se ceo svet bavi time kako i zašto je britanski princ Hari sa suprugom Megan odlučio da napusti kraljevske dužnosti u Ujedinjenom Kraljevstvu, Kurir se pozabavio životima sinova princa Aleksandra Karađorđevića.

Od momenta kada su britanski princ Hari i njegova supruga Megan odlučili da napuste kraljevske dužnosti i da odsad žive slobodno, ta vest ne prestaje da bude najvažnija skoro u celom svetu.

   

Dokle je u međuvremenu sve daleko otišlo, govori i podatak da su mediji smislili čak i naziv megzit (nastao od reči Megan i izlaz), pod kojim se objavljuju sve informacije u vezi sa njima dvoma.

Oni su uzburkali svetsku javnost... Megan i Hari

*ONI SU UZBURKALI SVETSKU JAVNOST... MEGAN I HARI,FOTO: EPA/NEIL MUNNS

Izuzetak nije ni Srbija, jer se i ovdašnja javnost dosta interesuje o životu mladog britanskog para i pomno se prati svaka vest o njima. Ni približno slična situacije nije kada je reč o srpskim prinčevima, Petrom, Aleksandrom i Filipom Karađorđevićem, sinovima princa Aleksandra Karađorđevića, koji takođe imaju vrlo zanimljive životne puteve, ali se o tome malo zna. Zato smo rešili da domaću javnost detaljnije upoznamo sa ovim članovima kraljevske dinastije, koji, poput Harija, imaju slobodnija shvatanja od onih koje nameće njihova plemićka titula.

Sasvim obična porodica... Aleksandar sa sinovima dok su bili deca

*SASVIM OBIČNA PORODICA... ALEKSANDAR SA SINOVIMA DOK SU BILI DECA, FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Ovim povodom mladim prinčevima uputili smo pitanja, ali odgovori do zaključenja broja nisu stigli.

Filip A. Karađorđević

OŽENJEN ĆERKOM CILETA MARINKOVIĆA

Princ Filip Karađorđević je blizanac princa Aleksandra, ali se potpuno razlikuje od njega. Dosad se nikada u javnosti ništa loše o njemu nije čulo, naprotiv. Filip je završio humanističke nauke na prestižnom engleskom univerzitetu, govori tri jezika, a pre dve i po godine oženio se devojkom Danicom, ćerkom slikara Milana Cileta Marinkovića, s kojom je u februaru 2018. dobio sina Stefana.

*FOTO: DRAGANA UDOVIČIĆ

- Filip je, za razliku od svoja dva brata, najviše vezan za Srbiju i često dolazi ovde. U Londonu radi, tamo se i školovao, ali želja mu je da s porodicom jednog dana dođe ovde da živi. Često odlazi i u Španiju kod majke, princeze Marije de Glorije, koja tamo živi već godinama.

Petar A. Karađorđević

PRESTOLONASLEDNIK SLOBODAN

Najstariji sin Aleksandra II Karađorđevića Petar Karađorđević trenutni je princ naslednik. Rođen je u Americi 1980. godine, ali je veći deo života proveo u Londonu, gde i sada živi i bavi se dizajnom. Ovo su zvanični, svima dostupni podaci o Petru, ali smo se mi o njemu raspitali i kod drugih izvora, dobro upućenih u dešavanja na Belom dvoru.

 

- Petar je od malih nogu bio posvećen umetnosti, što je dosta uticalo na njegov razvoj. Iako odaje uticaj povučenog mladića, zapravo nije takav. Zato je svima nama koji ga poznajemo bilo veliko iznenađenje kada su se u tabloidima pojavile njegove fotografije na kojima se vidi kako bludniči s nepoznatom devojkom. To je, svakako, izazvalo veliki skandal na dvoru. Znam da je donedavno imao devojku, ali da su raskinuli. Dakle, sada je slobodan - kaže naš sagovornik.

Aleksandar A. Karađorđević

MOMKU DŽASTINU POSVETIO TETOVAŽU, BIO U VEZI S KUSTINOM ĆERKOM

O Aleksandru A. Karađorđeviću (1982) saznali smo mnogo više detalja. Posle skandaloznih slika koje je sam postavljao na društvene mreže, o čemu smo i mi pisali svojevremeno, princ je nastavio da živi slobodnim duhom. Ne obazire se previše na ono što se o njemu piše u srpskim medijima. Već neko vreme je u Americi, gde živi sa nevenčanim suprugom Džastinom.

*FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Buran život... Aleksandar III probao je svašta

*BURAN ŽIVOT... ALEKSANDAR III PROBAO JE SVAŠTA, FOTO: PRIVATNA ARHIVA

- On je zasluženo dobio titulu problematičnog momka. Cela Srbija je bila zgrožena kad su se pojavile fotografije na kojima se ljubi s momkom, pije alkohol, pozira s perikama, simulira seks, grize devojku za zadnjicu. Ali na njega niko ne može da utiče, iako je bilo pokušaja.

 

*FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Jedno vreme je živeo u Nikaragvi, ali onda je otišao u Ameriku, gde je otvorio restoran, pa je taj biznis propao. Sada radi kao instruktor surfovanja, veoma je zaljubljen u svog dečka Džastina, kojem je posvetio i tetovažu srca na grudima - priča naš sagovornik.

Nekad bilo... Aleksandar sa Dunjom Kusturicom

*NEKAD BILO... ALEKSANDAR SA DUNJOM KUSTURICOM, FOTO: MARINA LOPIČIĆ

O Aleksandru se pisalo u srpskim medijima i dok je bio u vezi s Dunjom Kusturicom, ćerkom slavnog Emira Kusturice. Njihova ljubav potrajala je oko pola godine i završila se neslavno, upravo zbog toga što su tabloidi objavili prinčeve sporne fotke, pa je Kustina naslednica tada rešila da ga ostavi.

(Izvor: kurir.rs / Ivan Ercegovčević)

Share this article