Džek Nikolson 37. godina živeo u zabludi: ISTINA O POREKLU SLAVNOG GLUMCA ZAPREPASTILA SVET

Slavni glumac Džek Nikolson, kao i većina holivudskih zvezda,nerado priča o svom privatnom životu. Ipak, tu su ljudi iz okruženja koji otkrivaju delikatne, lične detalje, koji se od medija teško mogu sakriti.

Jedna od najčudnijih priča iz života 79-godišnjaka datira iz tridesetih godina, odnosno iz godina njegovog detinjstva, a tiče se njegovog porekla.

Džek je rođen 22. aprila 1937. godine, nadomak Njujorka, a sve dok on nije napunio godinu dana, niko nije znao porodičnu tajnu o poreklu slavnog glumca, a sam Nikolson ju je otkrio tek kada je imao 37. godina.

 

Ispostavilo se da je žena koju je celog života smatrao sestrom, zapravo njegova majka!

Džun Frensis Nikolson, Džekova majka, bavila se plesom u pozorištu i razmišljala o blistavoj karijeri na daskama koje život znače. Međutim, sudbina je imala drugi plan - zatrudnela je sa kolegom Donaldom Fucilom, a potom se udala za njega 1936. godine.

Međutim, Džun je ubrzo saznala da je Donald već oženjen, pa je brak ubrzo poništen, a njena majka Etel Nikolson preuzela je brigu o tek rođenom Džeku, kako bi Džun mogla da nastavi karijeru. Tako je glumac od ranog detinjstva živeo u uverenju da su mu baka i deka roditelji, a da mu je Džun starija sestra.

Decenijama kasnije, popularnost Džeka Nikolsona išla je ka vrhu, pa je zajedno sa tim došlo i "kopanje" po detaljima iz njegove prošlosti.

''To vam je cena slave. Svi počnu da kopaju po tvom privatnom životu i sledeće što znaš jeste da je tvoja sestra zapravo tvoja majka!', izjavio je glumac u jednom intervjuu.

Iako je priča o njegovom poreklu prilično istražena, Džek i dalje ne zna celu istinu, jer mu nedostaje jedan detalj - ne zna ko mu je otac. Kada je saznao da je Džun zapravo njegova majka, a ne sestra, Nikolson nije ni želeo da sazna ko je njegov drugi roditelj.

 

"Otac je osoba koja je uz tebe dok rasteš, a ne neko ko ima iste spirale u genetskom kodu", istakao je glumac, koji je odbio DNK analizu, objasnivši da će svog deku uvek smatrati ocem.

Iako Džek nije želeo da istražuje istinu o svom biološkom ocu i sve to ga uopšte nije zanimalo, pojavila se verzija da bi to mogao da bude čovek po imenu Edi King, koji je bio upravnik pozorišta u vreme kada je Džun tamo radila.

Džun je preminula 1975. godine, pre nego što je Džek saznao istinu i ponela sa sobom u grob tajnu o njegovom ocu, a detalje je ispričala Loren, žena za koju je Nikolson verovao da mu je druga sestra, a zapravo mu je bila tetka po majci.

 

 

 (Izvor: Kurir.rs)

Share this article