GLUMAC TOM HENKS OPET ODUŠEVIO SRBE: Ove 2 fotografije glumca govore više od 1.000 reči! (FOTO)

Čuveni holivudski glumac i dvostruki Oskarovac Tom Henks objavio je na svom Fejsbuk profilu dve fotografije koje su posebno oduševile Srbe.

 

Naime, glumac koji je poznat kao neko ko voli Srbe, postavio je na Fejsbuk profilu dve fotografije na kojima se vidi kako pozira pored automobila koji su bili veoma popularni u bivšoj Jugi. Oskarovac se slikao pored „zastave 750“ (modela kod ljubitelja četvorotočkaša poznatijeg kao „fića“) i pored ništa manje popularne „peglice“.

 

„Mnogo sam uzbuđen zbog mog novog automobila“, napisao je Henks uz fotografiju na kojoj pozira pored „peglice“ Zatim je usledilo slikanje pored „fiće“.

„Dobio sam novi automobil“, napisala je holivudska zvezda. Oba modela automobila bila su veoma popularna u bivšoj Jugi, a broj lajkova ispod ovih fotografija na glumčevom profilu neprestano raste.

Glumac je omiljen kod većine Srba jer je u ranijim javnim nastupima isticao da je Kosovo oduvek bilo srpsko. Inače, Tom Henks slovi za najvećeg pravoslavca u Holivudu. Pravoslavlju se okrenuo 1988. godine kada se oženio Ritom Vilson, glumicom grčkog porekla.

(Izvor: BKTVNews)

Share this article