IMA SKORO 100 KG I NOSI GOLU HALJINU! Mnogi je vređaju, a ona pršti od SAMOPOUZDANJA!

Plus sajz model Ešli Grejem, neretko dobija uvrede na račun svog izgleda, ali nju to ne dotiče, već se zalaže za ideju da žene treba da prihvate svoje telo.

Promoviše prirodan izgled, često kači gole fotografije na kojima ističe celulit, strije i salo, ali čak i kad se njenjo samopouzdanje ume u obzir niko nije očekivao da će Ešli obući golu haljinu.

 

Manekenka se pojavila na dodeli Britanskih modnih nagrada u Londonu, a na sebi je imala satensku haljinu sa velikim prorezom sa strane i sandale sa otvorenim prstima i izgledala je veoma dobro.

Ešli Grejem

FOTO: TOT / GOFF PHOTOS / PROFIMEDIA

Samopouzdanje je definitivno najjači adut ove žene. Često je govorila da ne mari jer ima više od 90 kilograma, ali to ne znači da ne dobija niz uvreda na mrežama. Glavni krivac su njene fotke koje mnogi smatraju neprimerenim.

 

- Ljudi me često pitaju kako uspevam da prštim od samopuzdanja i komentarišu moj stil oblačenja. To što nosim konfekcijski broj 16 (američke veličine, prim.aut), imam više od 90 kilograma i snimam kampanje za donji veš, ne znači da želim stalno da vodim razgovore o tome šta je potrebno da imam toliko samopuzdanja.

Ešli Grejem

FOTO: TOT / GOFF PHOTOS / PROFIMEDIA

To što sam velika devojka, ne znači da moram neprestano da vodim ovakve vrste razgovora. Za mene je to pomalo šokantno, jer se ista pitanja ne postavljaju mršavijim ženama. Na kraju, zaista nije sve u izgledu. Ponekad je ono što se nalazi u nama nešto na čemu bi trebalo da poradimo - zaključila je.

Share this article