Jovana Jeremić kupila stan na Dorćolu od 200.000€: Evo ko je sve od poznatih tu nekada živeo (FOTO)

Kontroverzna voditeljka Jovana Jeremić kupila je stan na Dorćolu za koji je izdvojila 200.000 evra.

Ovaj stan nalazi se u staroj zgradi, međutim voditeljka planira da ga u potpunosti renovira, a ono što je poznato jeste da Jovana nekada nije živela luksuzan život, već je svojevremeno pričala o teškim danima.

 

– Bilo je dana kada nisam imala ni hleba da jedem, jer kad poplaćam sve račune ne ostane mi ništa. Bila sam dete koje je reklo “ne“ svojim roditeljima, čak sa njima nisam govorila dve i po godine. Nisam želela da sarađujem sa svojim mamom i tatom, jer nisu razumeli da je vođenje rijalitija moj životni put. Ni sa jednim političarem nisam spavala, niti sam bila ničija švalerka – izjavila je voditeljka.

– Stan je stara gradnja i ceo ću ga renovirati. U životu sam se uvek vodila energijom, a ovaj stan ima energiju od milion dolara, iako je star. Sa renoviranjem će me koštati oko 200.000 evra, ima 54 kvadrata. Sve sam zardila sama, svojim radom – rekla je Jovana, te je otkrila zašto se baš odlučila za ovu nekretninu.

 

– U ovoj zgradi živeli su nekada eminetni ljudi za vreme Josipa Broza Tita. Funkcioneri, veliki političari, diplomate i u ovoj zgradi ne može baš svako da ima stan. Kada sam ga kupovala, važno mi je bilo da imam parking mesto jer je ovo ipak centar Beograda. Prethodna vlasnica je žena koja je bila najpoznatija hemičarka za vreme Tita. Ne želi da je imenujem, jer će svi znati ko je. Blagosiljala me je i rekla mi je da želi da mi ćerka uspe u životu i da nadmaši svoju majku na svakom polju – ispričala je Jovana.

Share this article