Kad je Kejt vidi, neće joj biti svejedno! Princ Džordž krenuo je u prvi razred, a ceo svet gleda u HALJINU njegove UČITELJICE

Princ Džordž, sin princa Vilijama i princeze Kejt Midlton, krenuo je u prvi razred i odmah postao tema broj jedan u britanskim medijima. Ali ubrzo ga je zasenila nova učiteljica i ne znamo kako će mama Kejt na to reagovati.

 

Kejt zbog jutarnjih mučnina nije mogla da otprati sina prvi dan u školu, pa je zato ta odgovornost pripala tati. Kako su osvanule slike preslatkog Džordža kojeg tata Vilijam za ruku vodi u školu, javnosti je zapala za oko nova učiteljica malog princa, tačnije njena haljina, a razlog za to je više nego očigledan.

Na koga vas podseća ova stajling?

NA KOGA VAS PODSEĆA OVA STAJLING?, FOTO: PROFIMEDIA

Naime, učiteljica Helen Haslem je dočekala Džordža i njegovog tatu prilikom dolaska u školu i nema ko nije primetio da je njen izgled i stajling skoro identičan onom koji praktikuje Kejt Midlton.

Kejt u jako sličnoj kombinaciji

KEJT U JAKO SLIČNOJ KOMBINACIJI, FOTO: PROFIMEDIA

Helen je za ovu priliku obukla skupocenu haljinu brenda "Amana Rose" koja neodoljivo podseća na haljine koje nosi Kejt, a potrudila se i oko frizure, noktiju i cipela.

 

I još jedan

I JOŠ JEDAN "DOKAZ", FOTO: PROFIMEDIA

Britanci pišu da je Džordžova učiteljica svojim izgledom i ponašanjem i te kako “izazvala” Kejt Midlton kojoj sigurno nije bilo svejedno kada je videla slike dočeka Džordža u novinama.

Da li je učiteljica zaista htela da iskopira Kejt ili se radi o pukoj slučajnosti, možemo samo da nagađamo.

(Izvor: zena.blic.rs / Dailymail.co.uk)

Share this article