KIJANU RIVS JE PONOVO POKAZAO ZAŠTO JE CAR: Upao je jednoj porodici u dvorište i ostavio im OVU USPOMENU! (FOTO)

Kijanu Rivs, poznati holivudski glumac je ugledao znak na travnjaku jedne porodične kuće dok se vozio na snimanje filma sa scenaristom Edom Solomonom. Glumac je odmah shvatio da je taj znak namenjen upravo njemu, a njegov gest ostavio je bez teksta i društvo u autu i vlasnicu natpisa.

 

"Oduzimaš mi dah", pisalo je na znaku postavljenom na travnjak porodične kuće u Luizijani. Misli se na situaciju iz juna kad je slavnom glumcu tu istu rečenicu neko dobacio iz publike, a on je odgovorio "svi vi oduzimate dah". Kijanu se zaustavio i upoznao vlasnicu natpisa kao i njenu celu porodicu. Na poruku koja ga je zatekla dodao je svoj autogram i poruku: "Stejsi, ti oduzimaš dah." Njegov saputnik Ed Solomon sve je snimio i objavio na Tviteru.

Stejsi je medijima rekla da je odlučila da stavi natpis kad je saznala da Kijanu snima film u njenom komšiluku. O neočekivanom susretu pohvalila se i na Tviteru.

 

"Juče mi se ostvario san! Znali smo da Kijanu Rivs snima u našoj ulici, moj sin je predložio da postavimo natpis i to smo i učinili. Nekoliko se automobila zaustavilo, ali onda se zaustavio on. Stvarno se zaustavio. O, moj Bože!", napisala je ushićena Stejsi.

Ni tri dana nakon susreta nije uspela da se smiri. "Srce mi lupa već danima. Obožavamo njegove filmove 20 godina, ako ne i više", priznala je.

(Izvor: kurir.rs)

Share this article