Miroslav Ilić otkriva: ZA MOJE POTREBE DOVOLJNO JE 3.000 € MESEČNO!

Pevač Miroslav Ilić često za sebe govori da je teška, ali skromna osoba.

Više puta je javno isticao da ga ne zanima druženje sa estradom koja se konstantno hvali “avionima i kamionima”, te da sa javne scene ima samo nekoliko pravih prijatelja koje može izbrojati na prstima jedne ruke.

PROČITAJTE JOŠ "Džaba što sam milionerka kad nemam decu!" Branka Sovrlić ima stanove sve u ZLATU, ali svega bi se odrekla za bar JEDNO dete!

 

Miroslav Ilić, još i poznat kao slavuj od Mrčajevaca, svoj je novac zaradio isključivo na osnovu svog glasa i dugogodišnje karijere, a sada otkriva koliko mu je mesečno potrebno novca za pristojan život.

miroslav-ilic-zorana-jevtic 1000

 *Foto: Zorana Jevtić

“Ne volim ja da se hvalim tim stvarima. Uvek sam prezirao priče o avionima, kamionima, jahtama i tim takvim stvarima. Normalno je da ćeš imati ako to voliš, radiš i zaradiš. Smatram da niko ne treba da ulazi u tuđe imovinsko stanje. Za sve ove godine jesam radio i zaradio. Koliko god da nam daš, uvek nam je malo. Za moje potrebe dovoljno je oko 3.000 evra mesečno i da ne misliš na zimu. Dok platiš ovo, platiš ono, kupiš ovo, kupiš ono, ostane ti za pristojan život”, iskren je pevač.

Share this article