Monika Beluči pokazala šta znači DOSTOJANSTVENO STARITI! Zaboravite na veštačka, ISPEGLANA lica, OVAKO godine nosi PRAVA ŽENA! (FOTO)

Možda se standardi lepote menjaju i proporcije idealnog ženskog tela, ali je Monika Beluči oduvek bila sinonim za lepotu u suštinskom značenju te reči.

Italijanska diva svakako nije jedna od žena koja bi mogla da ukalupi u ono što danas većina smatra atraktivnim, njena lepota je drugačije vrste - bezvremena, produhovljena, neponovljiva, ona koja je rezultat samo i isključivo prirode.

 

I do današnjih dana ostalo je tako - Monika nije dozvolila da potpadne pod uticaj trendova, već je dozvolila sebi da stari dostojanstveno i sa stilom, i da nosi svoje godine sa ponosom.

Monika svoje godine nosi sa stilom i divimo joj se

 *MONIKA SVOJE GODINE NOSI SA STILOM / FOTO: PROFIMEDIA

U sredu je na gala dodeli nagrada u Rimu ova dama zasenila sve - ne jer izgleda decenijama mlađe nego što zapravo jeste, već jer izgleda kao da ima 53 godine, koliko i ima, i ipak izgleda očaravajuće. Kao prava, stvarna žena, žena sa iskustvom i bogatstvom duha, čvrstinom karaktera, uspesima i padovima iza sebe, pa tek onda sa raskošnom lepotom.

 

Monika se na crvenom tepihu prošetala u glamuroznoj Balmain kreaciji, a ova modna kuća poznata je po haljinama koje slave ženski seksepil i ženstvenost.

Muškarci je smatraju najlepšom ženom sveta. Sa pravom, zar ne?

 *MUŠKARCI JE SMATRAJU NAJLEPŠOM ŽENOM SVETA / FOTO: PROFIMEDIA

Otmena Italijanka otkrila je i da je tajna njene lepote u tome što se nikada nije opterićivala izgledom niti jurcala da se uklopi u društvene norme.

"Vežbam pilates i plivam, ali ne budim se u šest kako bih odjurila u teretanu. Nije bitno koliko imate godina, sve je u glavi. Telo stari, ali duh ne. Neko može da bude star i sa 20", istakla je Monika jednom prilikom.

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article